Prof. Nomad Session: Tribute to David Bowie

Datum Za 11 januari 2020
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
€14.00 Normaal
€12.50 Student
Avondkassa
€15.50 Normaal
€14.00 Student

Een onvergetelijke Bowie avond!

Nu, vier jaar nadat David Bowie is overleden komt op speciaal verzoek een fantastische Prof Nomad ( Bartel Bartels) sessie weer bij elkaar om hem te eren en hem te spelen met een band die bestaat uit  Nederlandse topmuzikanten.

Dit eerbetoon  was al eerder op de Nederlandse podia en meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol en hebben hun daar verbijsterd met een show die bestaat uit  het prachtige Bowie repertoire die vanaf Space Oddity uit 1967 tot zijn dood vorig jaar gaat.

In de show zitten de hits (Rebel Rebel, Wild is the Wind, Ziggy, Heroes, Jean Genie, Fame, Let’s Dance, Golden Years…etc) en zijn ‘mindere’ bekende juweeltjes

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands ( Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten..) met de ongelooflijke Edgar Koelemeijer (Wild Romance) die met style & performance David Bowie neerzet en zingt op zijn manier.

Zoals Prof Nomad al eerder de juiste zangers/zangeressen vond bij vorige sessie’s met o.a. Ellen ten damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond, Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay en liet hij Carol van Dijk (van Bettie Serveert in de huid van The Cure kruipen is daar nu de ongelooflijke Edgar Koelemijer als Bowie.