Popronde Pre-Party 2020

Datum Do 12 november 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€5.00 Normaal

Verplaatst

Covid19 update

Helaas kan dit event niet doorgaan. Kaartkopers krijgen van ons bericht. Nieuwe datum volgt, tickets blijven geldig. Vragen? Stuur een mailtje naar willemien@despotmdidelburg.nl. Hou je taai!

-----

Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende poppodia in Nederland. En vanavond zijn wij aan de beurt!

Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

En nu we van 50 naar 30 man publiek zijn gegaan en we geen bar hebben, zijn we genoodzaakt het program een beetje aan te passen. Sexy Pigeon houden jullie van ons vast nog wel tegoed.

Magic Tom & Yuri
Magic Tom & Yuri (ex-Orgaanklap) is het COOLSTE anarchistische goochelduo van dit moment! Hun absurdistische goochelshow had je dit jaar kunnen zien op o.a. Zwarte Cross, Paaspop en Madnes. Voor Popronde willen de goochelaars een uniek muziek programma opvoeren met hun allergrootste hits.

𝙃𝙚𝙮 𝙏𝙚𝙖𝙢
Een onwaarschijnlijke samenkomst van vier ervaren muzikanten, uit verschillende hoeken van de muziek-scene: van underground DIY bands die overal behalve op de maan getourd hebben, tot wat bekendere acts die op de radio te horen zijn geweest. Hey Team laat zien dat catchy deuntjes en vuig gitaarwerk nog altijd goed samen gaan.