Popronde 2019

Datum Do 07 november 2019
Deuren open / Start show 19:30 / 02.00
Tickets
Gratis entree
gratis

Popronde 2019 Middelburg is aan!

Dit jaar hebben we weer drie hele vette optredens: THE VICES (ter vervanging van WIES), Foxlane en Druiprek. En omdat het Popronde is, is vanavond de entree gratis!

THE VICES (20.00 uur)
The Vices zijn eind 2018 opgestaan en speelden hun eerste shows als voorprogramma van Yungblud én tijdens Eurosonic Noorderslag. Nadat debuutsingle So It Goes met veel lof en airplay werd ontvangen volgde een UK tour. Met hun verfrissende blik op rock, surf en garage klinken ze als de liefdesbaby van The Growlers en The Strokes, maar met een eigen sound!

Foxlane (22.00 uur)
De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de 'Grote Prijs van Nederland' en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer 'Birmingham'. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.

Druiprek (0.00 uur)
Na middernacht ben je wel toe aan een beetje rave, house, electronic en underground. Mooi dat we dan Druiprek hebben staan. In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal kan je RAVEN. En dus ook in De Spot. Dat wordt een mooie afsluiter!