Popronde 2019

Datum Do 07 november 2019
Deuren open / Start show 19:30 / 02.00
Tickets
Gratis entree
gratis

Popronde 2019 Middelburg is aan!

Dit jaar hebben we weer drie hele vette optredens: Wies, Foxlane en Druiprek. En omdat het Popronde is, is vanavond de entree gratis!

WIES (20.00 uur)
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog geen jaar bestaat, wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019.

Foxlane (22.00 uur)
De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de 'Grote Prijs van Nederland' en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer 'Birmingham'. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.

Druiprek (0.00 uur)
Na middernacht ben je wel toe aan een beetje rave, house, electronic en underground. Mooi dat we dan Druiprek hebben staan. In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal kan je RAVEN. En dus ook in De Spot. Dat wordt een mooie afsluiter!