208028

Popronde

POPRONDE 2018 Middelburg is aan! Dit jaar hebben we weer drie hele vette optredens: Kita Menari, Kitchenette en BANGANAGANGBANGERS!

En omdat het Popronde is, is vanavond de entree gratis!

Kita Menari (20.00 uur)
Kita Menari betekent 'Wij Dansen' en dat ga je ook zeker doen! Het is energieke Indie-Pop met een jaren '80 randje. DWDD, TopSong & Nieuwe Naam op radio2, veel airplay, UK Spotify viral, OORtalent en een showcase tijdens ES'18. Kortom, Kita Menari gaat hard heel erg hard. Grote kans dat je hun single Shooting for Stars al kent. Begin 2019 komt het debuutalbum uit. Sinds afgelopen augustus komen er regelmatig tracks uit die daarop terecht zullen komen.

Kitchenette (22.00 uur)
Kitchenette is het indie/rock project van Chris Kikic (ex-Evant Garden). De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Bombay en The Raveonettes. Weelderige synths en wobbly/chorus gitaren met een steady beat pakken je aan alle kanten in. Goed om op weg te dromen, maar stiekem ook lekker haren in de lucht dansbaar. De EP Berserkia is nu uit op vinyl en op streamingdiensten.

BANGANAGANGBANGERS (24.00 uur)
Terwijl de rest van de Popronde klaar is, dansen we in De Spot nog even door met BANGANAGANGBANGERS. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen. BANGANAGANGBANGERS was in 2015 al eens te gast in De Spot tijdens Drum 'n Bass in your Face. BANGANAGANGBANGERS is progressief, dansbaar en enorm energiek. Ze barsten van de drive en passie als het gaat om bass music. Ze zoeken het randje op (en gaan er wel eens over heen) omdat ze zich constant willen blijven vernieuwen - altijd op zoek naar de volgende muzikale stap. BANGANAGANGBANGERS belooft een hele lekkere afsluiter te worden van de Popronde-avond!

Programma
20.00 uur: Kita Menari
22.00 uur: Kitchenette
24.00 uur: BANGANAGANGBANGERS

do 08
nov 2018
Open: 
19:30
Aanvang: 
20:00