Popaanzee Kickstart

Datum Wo 12 juni 2019
Deuren open / Start show 19.30 / 20:00
Tickets
Gratis entree
Gratis entree

Kick your...

Andere muzikanten ontmoeten en leren samen spelen? Drummen, zingen, gitaar spelen, basgitaar of keyboard spelen… Wil je uitproberen hoe het is om samen muziek te maken, speel je een beetje gitaar maar wil je ook eens een paar andere instrumenten uitproberen, wil je weten hoe het voelt om op een podium te staan of zoek je nieuwe bandleden? Dan zit je goed bij Popaanzee Kickstart.

Coach
Elke maand is er een andere lokale/Zeeuwse band of artiest te gast.

De kickstart die je nodig hebt
Wil je meer met muziek dan is dit de kickstart die je nodig hebt om later mee te doen aan de regionale bandcompetities van Podium Z, Spectra, RegioRuis, Steenworp Zeeuws-Vlaanderen en Kunstbende Zeeland en provinciale bandcoachingstrajecten Popaanzee Academy en Popaanzee Gold.

Toegang is gratis.

Sponsors Backline: BLØF en de Rabobank
Ook de mannen van BLØF zijn lokaal begonnen. Voor ze landelijk doorbraken hadden ze al aan allerlei lokale initiatieven en competities meegedaan. Zij weten als geen ander hoe belangrijk dit is. Ze steunen daarom graag de nieuwe generatie jonge muzikanten middels sponsoring van de backline. De Rabobank draagt ook graag bij aan de ontwikkeling van jong muzikaal talent. Gezamenlijk hebben zij gezorgd dat er een complete backline mét instrumenten voor jullie klaar staat! Drumstel (waar BLØF op gespeeld heeft!), drumpodium, basgitaar, gitaar, versterkers, keyboard, mics, alles is aanwezig. Speel je het liefst op je eigen instrument? Geen probleem. Dat mag ook gewoon.

Popaanzee Kickstart x De Spot vindt iedere tweede woensdag van de maand van 19.30 tot 22.00 uur plaats in De Spot. De volgende data zijn: 13 maart 2019, 10 april 2019, 8 mei 2019, 12 juni 2019, 11 september 2019, 9 oktober 2019, 13 november 2019, 11 december 2019.

Popaanzee Kickstart wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Walcheren/Noord-Beveland en De Spot. Coördinatie van Popaanzee is in handen van ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.