89314

Plugged

PLUG IN voor de eerste editie van PLUGGED, een bass-avond met de beste future bass en trap muziek. Maak je klaar voor een toffe dansavond met vette basslines en zwoele beats.

Speciaal voor deze eerste editie vieren we met resident JAILO zijn verjaardag en daarom is de entree GRATIS! Wij zijn klaar om jullie kennis te laten maken met PLUGGED! PLUG IN en wees erbij!

JAILO
Middelburg finest speelt een thuiswedstrijd deze avond. Heeft al meerdere malen door de USA getoerd en binnenkort gaat hij weer. Maar 4 juni is hij weer terug om een show te geven in zijn hometown. Collaboraties met GANZ werden gereleased op Terrorhythm en met Kappa Kavi belandde hij op Saturate! Recordings. Zijn veelzijdige stijl komt in zijn DJ sets ook naar buiten: verwacht jersey club, sexy future r&b tot hiphop bangers.

De Manager
Noem iets en De Manager regelt het! Verwacht een dansbare en strakke mix van de beste dirty disco en funky future beats. Liveshows van deze man met de baard zijn nooit hetzelfde, maar geven altijd een garantie; dansen zal je!

Bessy.
De twee hoog getalenteerde broers Ashraf en Faroeq, beter bekend als BESSY, zullen jullie voorzien met het beste van de stijlen hiphop, RnB en eigen zwoele beats. Zo stonden ze o.a. ook na het optreden van mura masa , met FS Green en onze resident JAILO . Wij zijn blij om ze hier te verwelkomen in De Spot ! Verwacht een vette mengelmoes met heel fijne tunes!

E-CRVCK
Jeffrey, DJ-naam E-CRVCK, is inmiddels al 2 jaar bezig en zit al 9 jaar in de muziek. Zo had hij al samenwerkingen met Natsu Fuji (BE) en Skep Sean (USA). Zijn genres: Hiphop met Trap elementen! Kortom, een fijne toevoeging voor deze avond!

LARISSA EIKENHOUT Deze Middelburgse DJ maakt op 4 juni haar debuut. Ze draait van Future r&b tot vooruitstrevende disco & house die altijd goed dansbaar is. Tijdens haar set passeren tunes van artiesten als Kaytranada en Cosmo's Midnight de revue.

za 14
jan 2017
Open: 
21:00
Aanvang: 
21:30