PEER + MEN

Datum Za 23 oktober 2021
Deuren open / Start show
20.00 /
20.30
Tickets
Tickets
€10.00 Normaal

Ja! PEER is back

Onze vrienden van PEER komen eindelijk weer eens spelen. Voor velen behoeft de band geen introductie, maar uit pure trots doen we het toch nog even.

Spelen in het Verenigd Koninkrijk, Azië en op Concert at Sea. Sessies bij NPO Radio 2, 3FM en een optreden in De Wereld Draait Door. Plaatsingen in de Japanse NetFlix serie Terrace House en reclamecampagnes van Mercedes en FILA. Het is slechts een kleine greep uit de eerste jaren van PEER. De energieke Alternative Rock band bracht in 2019 het debuutalbum Laughing About It is Far More Exciting uit en presenteerde de plaat in een uitverkochte Paradiso bovenzaal. Dit alles is slechts het begin, nieuw materiaal is namelijk alweer onderweg. Hiervoor werkte de band samen met Mario Goossens (Triggerfinger) en lieten ze zich inspireren door artiesten als Nothing But Thieves.

Support: MEN. Na een spontane jam in de zomer van 2020 van toetsenist/zanger Seb Sassenburg en drummer Tim de Jonge besluiten deze dan 11 jarige jongens op zoek te gaan naar een bassist en gitarist om een band te vormen. Ze komen op het spoor van de twaalfjarige gitarist Gernardo Dorleijn en een paar weken later voegt de dan tien jarige bassist Sem Jakobsen zich bij de band. MEN start als coverband en stelt een rockrepertoire samen. Op de setlijst staan nummers van Harry Styles, The Red Hot Chili Peppers, Coldplay, maar ook Blondie.

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.