204092

Nielson + Shary-An

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. ''Ik kan niet wachten om deze en nog meer nieuwe - songs live te mogen spelen. Aldus Nielson. Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

Support Sharry-An Nivillac
Anderhalf jaar na haar laatste album Project Me is Shary-An terug met nieuwe muziek. Haar single Resist is een catchy nummer waarbij niemand stil kan blijven zitten. De Haagse heeft haar stijl gevonden, weet wat ze wil uitstralen en gaat er helemaal voor. De wereld is gewaarschuwd! Pure pop, zo noemt ze haar stijl zelf. Gewoon Shary-An: lekker fris, vernieuwend, duidelijk en vooral niet te moeilijk. Als muziek te ingewikkeld in elkaar zit, snap ik het zelf niet. Hoe kan ik het dan overbrengen aan mijn publiek? Het moet gewoon lekker klinken en steengoed zijn. Soms met een boodschap, soms gewoon fictie dat is ook weleens lekker, toch?

TICKETS
NORMAAL: €18,50

vr 09
nov 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30