Moss, Absynthe Minded e.a. [PopMonument Veere]

Datum Vr 15 juli 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:00
Tickets
Tickets
€26.50 Ticket Veere
€32.50 Ticket Middelburg
€55.00 Combi-ticket Veere + Middelburg

Na een succesvolle eerste editie van PopMonument vorig jaar in Veere landt het festival opnieuw in Zeeland met ditmaal Middelburg én Veere in de schijnwerpers. Op 15 juli (Veere) en 16 juli (Middelburg) neemt het festival je mee op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere acts, hedendaagse muziek, verhalen en ontmoetingen op historische (onverwachte) locaties. En De Spot is trotse samenwerkingspartner! Zaterdag 16 april start de kaartverkoop!

Eerste namen bekend!
Op vrijdag 15 juli treden Moss en Aafke Romeijn op in Veere. Op zaterdag 16 juli komen MEROL, The Kik en CUT_ naar Middelburg. Meer namen volgen de komende tijd, evenals meer informatie over de monumentale locaties.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start zaterdag (zie tickets). Voor een dagticket Veere betaal je 26,50 euro en voor Middelburg 32,50 euro. Er zijn ook een beperkt aantal combitickets beschikbaar voor 55,00 euro.

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: Poppodium De Spot, Erfgoed Zeeland, provincie Zeeland, gemeente Middelburg, gemeente Veere, Toeristisch Impuls Veere, BNG Cultuurfonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Grote Kerk Veere, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.