Moon Trio

Datum Vr 10 december 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€17.50 Normaal
€15.00 MPZ Donateur

Wordt verplaatst

Helaas. We moeten dit concert verplaatsen i.v.m. de nieuwe maatregelen. Een nieuwe datum volgt snel. Tickets blijven geldig. Wil je toch je geld terug? Mail dan naar willemien@despotmiddelburg.nl.

----

Pianist Jeroen van Vliet richtte In 2015 het Moon trio op. Hij wilde een nieuwe aanpak, en een nieuw geluid. Samen met Cord Heineking (contrabas, bas, effecten) en Mark Schilders (drums) focust hij zich op het presenteren en omlijsten van de groove en fraaie klanken van de akoestische piano.

Eén van de bijzondere aspecten van dit trio is het gebruik van effecten op piano en bas. Deze toepassing van nieuwe geluiden creëert een breder perspectief voor zowel de composities als live improvisaties. De muziek wil groovy zijn, maar ook het mooie akoestische pianogeluid laten horen. De composities zijn vaak eenvoudig, maar de muzikale lading is meestal emotioneel.

Eind 2016 presenteerde Moon het eerste album: Earth Time. Het dromerige geheel spreekt tot de verbeelding van de luisteraar en prikkelt ieders aandacht. Tijdens het concert in maart wordt de nieuwe cd gepresenteerd.