210971

Mike Stern Band i.s.m. Muziekpodium Zeeland

Noteer zaterdag 10 november in je agenda, want dan geeft de Mike Stern Band acte de présence in de Spot, met meesterbassist Darryl Jones, bekend van de Rolling Stones en Sting, in de gelederen.

Dit is fusion extraordinaire, uit de school van Miles Davis. Zowel gitarist Stern als bassist Jones speelden bij Miles in zijn jazz-rockperiode. Gitarist Mike Stern, die ook nog bij Blood, Sweat & Tears speelde, wordt beschouwd als een van de beste gitaristen ter wereld en heeft ook een geduchte live-reputatie: het zijn niets en niemand ontziende uitputtingsslagen, waarin over het publiek heen gebulldozerd wordt met aanhoudende en aanstekelijke jazz-funk, zo bewees hij enkele jaren eerder al in Middelburg.

Musici die hun sporen verdiend hebben bij Miles Davis, Jaco Pastorius, de Brecker Brothers, John Scofield, Stanley Clarke, Quincy Jones, David Sanborn, maar ook bij Sting, de Rolling Stones, Steve Miller, Michael Jackson en Madonna.
Los van de individuele palmares, is hier vooral van belang dat de muzikale som hier meer is dan de delen, en dat wil wat zeggen in dit geval.

TICKETS VOORVERKOOP: € 20,00 STUDENT € 15,00 (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: 21,00 STUDENT: € 16,00

za 10
nov 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30