141542

Max Meser + Leonore

Goed ouderwets? Of: ouderwets goed? Het is feitelijk allebei van toepassing op Pictures, het tweede album van Max Meser. Hij groeide op in Spanje, maar werd al snel een Nederlands succes. Zo werd hij uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en toerde mee als het voorprogramma van Douwe Bob. Met zijn inspiratie voor sixties pop is hij vergelijkbaar met The Who en The Kinks, maar qua stijl komt hij in de buurt van Miles Kane en Jake Bugg.

Als een speer bracht hij zijn nieuwe album Pictures uit, die doelt op een zeer hoge kwaliteit. De enthousiasme, creativiteit en vrijheid van zijn vorige album, met nog nét iets meer. Het album zit vol goede teksten, grappige pictures die je meenemen door de making van het album en een verrassend nieuw effect; de piano. De combinatie van Max stem en piano is fantastisch.

Dit is onder andere te horen in Love, zijn eerste single die gaat over zijn abstracte kijk op liefde.
Zaterdag 25 november staat Max Meser in De Spot, met een album die je niet mag missen.

Support: Leonore. Leonore is de band en het alter ego van singer-songwriter Chloë Nols. Ze maken dreampop die soms melancholisch, dan weer troostend klinkt, maar die de luisteraar sowieso meeneemt naar andere sferen en dimensies.

Tickets avondkassa: + € 2.50

za 25
nov 2017
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30