Landrovers @ N9: Tim Knol & the Blue Grass Boogiemen

Datum Vr 04 februari 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€14.00 Normaal
€19.00 Ticket + busreis

Ga jij mee?

Ga je mee naar Eeklo naar de N9 om Tim en zijn boogiemannen te zien?

Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass en countrynooit onder stoelen of banken gestoken.
In het voorjaar van 2019 bracht hij, samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen, het album ‘Happy Hour’ uit. Een gouden combinatie! Vanavond klinken enkele klassiekers uit het genre, maar ook een pak eigen songs.

Dus... Bluegrass-en rootsfanaten en diehard Knol-heads verzamelt u!

Support: Barnill Brothers
Het Brusselse singer-songwritersduo laat stemmen en gitaren prachtig samensmelten. Debuutalbum ‘A Better Place’verschijnt op 14 februari bij Trad Records. Op de plaat wisselen intimistische nummers en groovy songs elkaar af. Douglas Firs stond in voor de productie.Op avontuur!

Voor dit concert rijdt een bus van Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink. De bus vertrekt om18:45 aan Hof van Tange, Langevielebolwerk, Middelburg. Verzamelen om 18:30.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo). Foto Tim Knol & Blue Grass Boogiemen © Melle Boersman, foto Barnill Brothers © Lara Herbinia. Dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.