Landrovers: The Bony King Of Nowhere + MFTS

Datum Vr 10 mei 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
Normaal
Student
Ticket + Busreis

Landrovers @ De Spot

Achter de artiestennaam The Bony King Of Nowhere gaat de Vlaamse singer-songwriter Bram Vanparys schuil, al tien jaar leverancier van verzorgde folkrock met melancholieke inslag.

In 2015 bracht hij een voor zijn doen opmerkelijk zonnig klinkend album uit, Wild Flowers, dat dan ook was opgenomen in Los Angeles. Zijn nieuwe plaat Silent Days (2018) is zo ongeveer het tegenovergestelde daarvan, maar minstens even mooi. Vanparys schreef de nummers (over zijn relatiebreuk) alleen in een caravan in de koude Ardennen en voegde er in de studio een fraaie The War On Drugs-achtige sound aan toe!

support MFTS
Het derde album van Man From The South (a.k.a. Paul van Hulten, ja die van Woody & Paul en bassist van S.T. Cordell) heet 'The disappearance of man from the south' en toont opnieuw de intense klasse van deze Eindhovense zanger. Hij speelt zijn nieuwe werk in intieme bezetting met extra gitarist en bassist. Verwacht zeker geen stijlbreuk, maar wel een pak prachtige liedjes met als basis vreemde romantische sfeertjes die in elkaar overgaan als een film van David Lynch. Mooi, intens en uniek. Een no-brainer voor fans van Townes van Zandt, Neil Young, Jason Isbell en Bonnie ‘Prince’ Billy!

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).