204598

The King’s Rhythm Crew featuring JB Meijers

The Kings Rhythm Crew feat. JB Meijers staat voor een smaakvolle combinatie van deze Nederlandse top-ritmesectie (oa. King of the World) samen met gitarist extraordinaire JB Meijers (De Dijk, The Common Linnets, Solomon Burke).

JB is zanger, producer, songwriter, multi-instrumentalist maar bovenal gitarist. Hij doet ongelooflijk veel projecten met verschillende artiesten. Het enige waar het de laatste jaren nog wel eens aan ontbreekt is het spelen van de blues! En dat is precies wat JB samen met de Kings Rhtyhm Crew zal gaan doen. Denk aan oude en nieuwe blues, blues in een nieuw jasje, eigen werk van JB en werk van (blues) helden.

De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm besloten om naast hun thuisbasis King of the World een project op te zetten om in het begin 2018 te kunnen spelen met hun vrienden/helden uit de blues scene. Terug naar de muzikale roots van deze heren die in het verleden veel artiesten uit het binnen en buitenland zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo e.v.a als sidemen begeleidden. Deze keer dus JB Meijers.

VOORVERKOOP: €11.00 NORMAAL, €9.50 STUDENT
AVONDKASSA: €12.50 NORMAAL, €11.00 STUDENT

vr 25
mei 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30