Joe Buck 🍃

Datum Za 24 april 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Voorverkoop
€14.00 Normaal
€12.50 Student

Gecancelled

Vanwege de huidige onduidelijkheid wanneer dit concert kan plaatsvinden, wordt dit optreden gecancelled. Joe Buck komt graag terug naar De Spot op een later moment. Ticketkopers krijgen hun geld terug en ontvangen van ons per e-mail een bericht. Heb je vragen? Mail dan naar willemien@despotmiddelburg.nl.

---

De opdracht om een liedje te pitchen voor een commercial betekende voor singer-songwriter Joe Buck een vliegende start van zijn carrière. ‘The Way You Take Time’ was op het moment dat het op televisie kwam niet langer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Een super hit.

Op de Rockacademie begon de Zeeuwse Joe met het schrijven van songs en viel hij op bij Ilse DeLange, die hem een platendeal aanbood. Nadat hij afstudeerde vertrok hij naar Nashville om te werken aan zijn debuutplaat. Daarna ging het hard: in 2018 was daar zijn eerste single ‘Black’ en ging hij als support van Kacey Musgraves op tour, net zoals hij dat eerder al voor Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay deed. Hij stond als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste Countryfestival van Amerika.