JETT REBEL: pre-apocalypse tour

Datum Vr 25 februari 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
21:00
Tickets
Tickets
€26.00 Normaal

Verplaatst naar 10 juni 2022

Jett Rebel moet in een volle bak kunnen spelen. Ja toch, niet dan?!  Gezien de huidige verwachtingen rondom de maatregelen is besloten het concert van 25 februari te verplaatsen naar 10 juni aanstaande. Nog even wachten dus, maar het zal meer dan de moeite waard zijn. Gekochte tickets blijven geldig. Toch liever je geld terug? Stuur dan een mailtje naar willemien@despotmiddelburg.nl. 

---

Eindelijk, ‘we’ mogen weer. Clubs en zalen bruisen van activiteit en uiteraard is Jett Rebel erbij. Met een nieuw album op zak (vanaf 20/08 in de winkels) en de song Love Right Now die al maanden niet van de radio is te branden.
Omdat we ook dát nodig hebben met z’n allen: liefde.

Deze hoopvolle song plus acht andere typische Rebel-pareltjes zijn terug te vinden op Pre-Apocalypse Party Playlist, een album dat Jett Rebel schreef alsof de rest van de wereld niet bestond, en de verwachtingen van die wereld evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is.
Een album met een glashelder vertrekpunt: ‘Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd. 

Dus de mensen die zeggen: laten we nu maar gewoon feesten. Maar ook de mensen die proberen er nog iets aan te doen. Iedereen lacht, iedereen voelt zich goed en danst, maar er wordt stiekem ook een klepje in hun hoofd opengezet, waardoor ze denken: ja, inderdaad: we do need a little bit of love right now.’

Jett Rebel en zijn band hebben er zelf ook meer dan een jaar op moeten wachten dus reken maar dat de vonken er vanaf zullen vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour want ja… we mogen weer.
Eindelijk.