208736

Jennie Lena

Haar rauwe zangtalent is echt, ongepolijst en ze is ook nog eens gewoon heel leuk. Bij Jennie voel je zowel kracht als gevoeligheid, of ze nou op of naast het podium staat. Ze groeide op in een familie van muzikanten en werd beïnvloed door een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, R&B, Jazz, Hiphop, Gospel, Funk, Folk en Blues.

De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij The Voice of Holland in 2015. Haar blind audition nummer Whos Loving You ging onmiddellijk viral en daarmee trok ze internationaal de aandacht. De video is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken. De populaire Amerikaanse muziekblogger Perez Hilton schreef: 'Het was niet alleen de beste auditie voor The Voice of Holland, het was één van de BESTE audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie. Jennie is 1 van mijn favoriete vocalisten ooit!

Na 'The Voice' ging Jennie naar L.A. en New York om te schrijven en shows te geven, toerde door Europa, werkte aan een nieuw album en werd uitgenodigd om op te treden op het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas).
De Amerikaanse band Post Modern Jukebox (60 miljoen views op Youtube) nodigden Jennie uit om samen een muziekvideo met ze te maken en mee op tour te gaan. Het nummer You Give Love a Bad Name debuteerde in de Top 10 van de Amerikaanse iTunes Charts Jazz en heeft miljoenen views.

Jennie heeft nu haar nieuwe album afgerond, die op 16 oktober 2018 uitkomt. Ze combineert hierop soul, black gospelkoren en akoestische instrumenten met hiphop beats.

vr 19
okt 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30