I WANT TO CUM LP RELEASE PARTY VOLLANALOG 3 KAFFEE 'T HOF

Datum Za 30 oktober 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
7,50

Smerige en sleazy releasparty!

Een plaat met alleen maar Kaffee 't Hof muziek. Zo durven wij Vollanalog 3 Kaffee 't Hof selection te noemen. Hij is van de pers en dat moet gevierd worden. Bij deze release hoort een dik feest met een bands en dj’s in de beste traditie van de plaat en Kaffee t Hof. In ons huis nog maar liefst!

Vollanalog is een platenproject van Celluloid Gurus, een dj-duo uit Sittard, waarin tot nu twee albums zijn uitgebracht. Daarop staan nummers die de dj's zelf graag draaien. Voor de derde plaat in de serie vroegen ze Hayo Duinkerken een selectie te maken uit de bands die de afgelopen jaren in Kaffee ‘t Hof hebben gespeeld. Vollanalog 3: a Kaffee ‘t Hof selection. Hayo in PZC: 'Ik hoef alleen maar mijn favoriete bands en liedjes uit te kiezen. Ik heb er veertien uitgekozen maar ik had moeiteloos een dubbelalbum kunnen maken. Dat komt er niet. Maar wie weet een deel 4?'

Laat Hayo maar een feestje organiseren: verwacht smerige sleazy garage en surf in de breedste zin van het woord met dito band en dj’s:

ET EXPLORE ME
DE Nederlandse vertegenwoordiging op het inmiddels roemruchtige VOODOO RHYTHM LABEL (Ch). De band speelt Ace Tone-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness. Hondsdolheid wordt afgewisseld met hypnotiserende muzikale mantra’s. Een donkere ondertoon overheerst, gelardeerd met een rauwe erotische grom of een vleug melancholie. Maar vooral ook rock & roll in al zijn facetten.

THE JERRY HORMONE EGO TRIP
The Jerry Hormone Ego Trip is de nieuwe band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van The Apers) Jerry Hormone. Klinkt als The Troggs (je weet wel, van 'Wild Thing') met Wim T. Schippers op zang, of Jacques Dutronc als-ie Nederlands kon. Liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn.

Verder de mannen van THE PEPTONES achter de draaitafel onder de naam THE UPPERSHELVES en volgens ons heeft Hayo zelf ook nog plannen...

Vollanalog 3: a Kaffee ‘t Hof selection is verschenen in een oplage van 500 handgenummerde exemplaren.

Kom ook af betaal slechts €7,50 entree en krijg met je kaartje €5,00 korting op de plaat die uiteraard ter plekke verkocht gaat worden. Donateurs en crowdfunders hebben inmiddels een bericht gehad m.b.t entree en gastenlijst.
---

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.