Het Zesde metaal [gecancelled]

Datum Vr 18 februari 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€13.00 Gecancelled

Gecancelled

We vinden het zo ontzettend jammer (!),  maar de show van Het Zesde Metaal op 18 februari is geannuleerd. Zie onderstaande toelichting vanuit het management:

'Door de aanhoudende complicaties van invloed op tournees en shows, wordt de februari tournee van Het Zesde Metaal verschoven naar juni. Helaas lukt het niet om alle concerten aan boord te houden in de nieuwe tourperiode. Kaarten voor de geannuleerde shows kunnen worden geretourneerd. Het Zesde Metaal hoopt in de nabije toekomst de schade in te halen. Excuses voor het ongemak.'

Natuurlijk komen ze in de toekomst weer een keer naar De Spot en dan zullen we jullie op de hoogte houden.

Voor nu zullen we de tickets van deze show retour nemen en terugbetalen. Kaartkopers ontvangen van ons een mail. Vragen? Mail naar willemien@despotmiddelburg.nl.

--------------

Wannes terug in De Spot met nieuwe plaat!

Na enkele eerdere passages - zowel solo als met band - komt Wannes Cappelle in het kader van LANDROVERS met zijn Zesde Metaal terug naar De Spot. Stevige rockplaten en ingetogen indiefolk in Vlaams dialect over liefdevolle verwondering, uiteenlopende fascinaties en misères - van wielersportsagen tot vluchtelingenproblematiek.

Nieuwe album Skepsels volgt een succesperiode op rondom voorloper Calais in 2016, waarin uitverkochte zalen in de Benelux en een denderend optreden op Rock Werchter tot de triomfen behoorden.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).