Guy Verlinde @ Razzmatazz in De Spot

Datum Za 17 oktober 2020
Deuren open / Start show 18:30 - 20.30 / 19:00 - 21.00
Tickets
Tickets via: razzervering@outlook.com
€16.50 Leden: vanaf ma. 5 okt Niet-leden: vanaf wo. 7 okt

Uitverkocht

In verband met aangepaste maatregelen hebben we dit concert in tweeën gesplitst. Het eerste optreden is om 19.00 uur, het tweede om 21.00 uur. Kaartkopers worden door Razzmatazz ingelicht.

--

Helaas heeft het geweldige podium Razzmatazz in Oost-Souburg het zwaar voor de kiezen gekregen door het coronavirus. Het team Razzmatazzers is op zoek gegaan naar een  (tussentijdse), coronaproof oplossing en zo kwam ze bij ons terecht. Wij ook blij! Een mooie nieuwe samenwerking die wellicht proeft naar meer. Razzmatazz in De Spot dus...Een heel klein beetje zolderkamer op ons podium. Met deze tweede editie: Guy Verlinde.

De Belgische bluesman Guy Verlinde kennen we van z'n stevige stampende bluesband The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de Europese bluespodia. Maar Guy Verlinde is een andere weg ingeslagen: namelijk die van de akoestische blues & roots muziek met persoonlijke teksten.
De meeste nummers die hij vanavond speelt zijn van zijn laatste CD ‘All is Forgiven’. Met deze zeer persoonlijke intimistische plaat overstijgt h de blues en toont dat hij ook thuis is in de americana-muziek en het singersongwritergenre.

Tijdens dit concert laat Guy zich bij staan door twee klassemuzikanten. Tom Beardslee en Oliver Vander Bauwede. Verwacht dromerige ‘fingerpicking, akoestische (slide)gitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen!