Funkyness Music Box

Datum Vr 20 mei 2022
Deuren open / Start show
19:30 /
20:00
Tickets
Gratis entree
Gratis

Next level jam!

Funkyness Music Box 9e editie!

Ruim 50 muzikanten hebben zich van tevoren aangemeld en rouleren tijdens deze supertoffe muziekavond in steeds wisselende samenstellingen over één van de twee podia. Terwijl er op het ene podium lekkere muziek wordt gemaakt, worden op het andere podium de voorbereidingen getroffen voor een volgend nummer. Zo ontstaat een hartstikke mooie muzikale avond vol afwisseling en vette nummers. Tof om naar te kijken en tof om aan mee te doen. De eerste samenstelling trapt af om 20 uur en dan wordt er maar liefst ruim 3 uur achter elkaar gejamd! 

Thema deze avond is ‘Unlocked’ met nummers van toen en nu.  Gedurende de lockdown konden muzikanten niet meer optreden. Tanja Hoogerheijde heeft de frustratie van deze muzikanten, waarvan een aantal aan deze jam meedoen, op een creatieve wijze vastgelegd. Deze foto's kan je tijdens de Music Box in de Spot komen bezichtigen. 

Aanmelden voor deze avond is niet meer mogelijk, er volgt natuurlijk wel weer een volgende editie waar iedereen zich voor op kan geven en
 tot die tijd kun je van Music Box genieten als publiek. 

Voor meer informatie: www.funkynessentertainment.nl