155432

EP presentatie Qube

Releaseparties hoor je flink te vieren. En dit gaat er nou juist vanavond gebeuren! Ep-release 'Zuiver' van Qube. Dj en producer Appolo, YSA ,Chav en Shnna zijn er ook bij.

Een artiest die het niet ontbreekt aan identiteit en authenticiteit en een tekstschrijver in hart en ziel. De 20-jarige MC Qube is bezeten van een vurige passie en een sterke gedrevenheid. Deze eigenschappen spatten er tijdens zijn energieke liveshows overdonderend van af en laten menig toeschouwer niet onberoerd achter.

De afgelopen paar jaar heeft de rapper al een flink aantal tracks gemaakt en op het internet geslingerd. Qube besloot dat hij zijn hobby wilde uitbouwen naar iets serieus. Om dit vorm te geven startte hij in 2016 met zijn propedeuse-jaar aan de Rockacademie te Tilburg. De sfeer in deze broedplaats van muzikaal talent zorgde voor een stevige stimulans van zijn productiviteit

Qube sloeg een nieuwe muzikale weg in toen hij een vlot lopende samenwerking vond met producer Apollo. Het duo kwam menigmaal samen om te werken aan nieuwe tracks. Dit resulteerde in een 5 tracks tellende ep, Zuiver genaamd. De plaat ontleent invloeden uit funk en soul en toont een opvallende diversiteit doordat de meest uiteenlopende themas uit de tekstuele taart worden aangesneden.

Vanavond wordt Qube bijgestaan door Chav en Shnna. Tickets: 5 euro.

vr 13
okt 2017
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30