Dynamite Blues Band [Bluesroute]

Datum Vr 10 april 2020
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Passe-partout
€10.00 Passe-partout voorverkoop aan de deur
€13.00 Passe-partout aan de deur tijdens Bluesroute

DE BLUESROUTE IS HELAAS VANWEGE HET CORONAVIRUS AFGELAST

Bluesroute Middelburg is aan! Ook in De Spot. We hebben tijdens de Bluesroute een hele vette bluesband staan: Dynamite Blues Band. De band staat garant voor een explosieve cocktail van Blues, Rhythm & Blues, swing en rock’n’roll. Rauw, verfrissend en opwindend! 

In 2014 nam de band haar debuutalbum “Shakedown & Boogie” op in de Amsterdamse IJland-studio  met lovende recensies in de relevante muziekbladen tot gevolg. 13 eigenzinnige nummers met een  verfrissende en gewaardeerde veelzijdigheid.  

De band heeft een stevige livereputatie vanwege hun vette, rauwe bluesgeluid en de energie waarmee ze op het podium staan. Eerder wisten ze al het publiek voor zich te winnen op (bijvoorbeeld) de Zwarte Cross, Ribs & Blues, Kwadendamme Blues, HookRock en het Belgian Rhythm & Blues Festival in Peer. Ook zijn ze regelmatig als support-act te zien, o.a. voor The Hoax, Guy Forsyth, The Fabulous Thunderbirds, T99, DVL en The Paladins.  

In 2018 won de band de Dutch Blues Challenge waardoor ze Nederland mochten vertegenwoordigen tijdens de International Blues Challenge in Memphis (USA) en op De Azoren voor de European Blues Challenge’. Hier pakten ze een mooie derde plaats. 

Maar even los van die mooie prijzen… dit is gewoon een band die je live moet zien om hun muziek écht te beleven. Muzikaal van topniveau en tegelijk lekker schurend, authentiek en rauw. Je voelt de blues tot in je tenen!