207471

Drumdag

Met de Drumdag zet Jeroen Vrolijk een informatieve en vooral gezellige focus op slagwerk in brede zin. Van trommelen in een 'drumline' tot de drummer van Anouk en de Voice of Holland. De drummer die onlangs nog speelde in de Amsterdam ArenA met Dj Armin van Buren, Koen Herfst, geeft een te gekke clinic waarin hij vertelt en vooral laat horen waarom hij bij de top van Nederland hoort.

Jeroen is al jaren een veelgevraagd sessiemuzikant. Hij verruilde Brabant al op jonge leeftijd om in Rotterdam aan het Conservatorium te gaan studeren. Na zijn opleiding legde hij zich toe op het begeleiden van artiesten en speelde jaren met artiesten zoals Frans Bauer en Andre Hazes. Jeroen speelde kort bij de Haarlemse band Silkstone met zanger Niels Geuzenbroek (zie foto Phanta Rhei) en deed grote acts met DJ's Fedde LeGrand en ErickE.

Een Zeeuwse Drumdag is niet compleet zonder een bekende drummer van eigen bodem, Salle de Jonge uit Goes. Drummer bij talloze artiesten waaronder Shirma Rouse en Sabrina Starke. Organisator Jeroen Vrolijk zal zelf zijn drumact laten zien met LED(!)-verlichte drums i.s.m. drummer Eddie van Dongen (o.a. Jan Roth).

Een absolute topper is drummer Hans Eijkenaar, bekend van o.a. Anouk en al jaren vaste kracht in de band van het bekende tv-programma The Voice of Holland. Eijkenaar geeft een kijkje in de keuken bij zijn werkzaamheden in de studio en bij de Voice. Hans heeft ook een drum-app ontwikkeld waar hij zeker iets van gaat laten horen en zien.

zo 10
jun 2018
Open: 
14:00
Aanvang: 
14:00