188626

Drum 'n Bass in your Face invites High Tea Music

Deze editie van Drum 'n Bass in Your Face! (de 25ste!) hebben we High Tea Music op bezoek! High Tea Music staat dankzij oprichters en Nederlandse drum & bass acts T & Sugah en Zazu bekend als kwaliteitsmerk voor Drum & Bass, Future Bass en Dubstep. Na meerdere succesvolle clubnachten in Patronaat Haarlem en de Melkweg in Amsterdam nu op uitnodiging van DNBIYF in De Spot!

Submatik (DE)( Liquicity, High Tea music)
T & Sugah (Hospital, Liquicity, Viper)
Zazu (High Tea music, Liquicity)
Kromabis (High Tea music)
JTATA (Dubtribu Records)
AsyLium (JaxXPlosive)

Submatik
Submatik is een drum & bass duo afkomstig uit Hamburg. De afgelopen jaren hebben ze furore gemaakt in de Drum n Bass scene tot ver buiten de Duitse landsgrenzen. Zo waren ze te zien op uitverkochte edities van Liquicity, Laundry Day Festival en speelde ze met namen als Camo & Krooked , Pendulum, Sigma, Culture Shock, Murdock en Maduk om er maar een paar te noemen.

Tea & Sugah
De founding fathers en gastheren van de Spektrum XL-partys. Inmiddels maakte ze wereldfaam en deden ze shows voor heel Europa. Speelden op Rampage, Liquicity, Subway XL, ADE en natuurlijk al eerder bij ons op Drum n bass in your face. Ze hadden releases op (Hospital, Liquicity, Viper, Radar-records) en de support van UKF.

Zazu
Best of the bes. Multi-instrumentalist brengt feiloze drum 'n bass dj-sets!. Uit Leiden!

Kromabis
Oud Herman Brood Academie student werd gerekruteerd om deel te nemen aan het bekroonde productieteam SoulSearchin 'voordat hij afstudeerde. Hij begon met het maken van hiphop, Dubstep en nu maakt hij furore in de drum- en basscene.

JTATA
Eerder opende hij voor High Tea in de Melkweg maar deze keer weer een thuiswedstrijd in De Spot. Met tracks op Dubtribu Records en aangesloten bij de RELOAD en Unheard Sounds crews in Utrecht kan je rekenen op een flinke portie diepe Dubstep om de subwoofers deze avond mee op te warmen.

Asylium
AsyLium aka Nico Laser uit Westkapelle is door zijn zoektocht naar andere muziek genres dan Hardcore in aanraking gekomen met Drum n Bass. Rond 2012 ontstond zijn passie voor deze muziek. Grote inspiratiebron was Maduk en zijn Liquicity Label. Inmiddels 6 jaar geleden maar inmiddels draait hij als resident DJ op JaxXPlosive in Roosendaal.

VOORVERKOOP: €11.00 NORMAAL, €9.50 STUDENT
AVONDKASSA: €12.50 NORMAAL, €11.00 STUDENT

za 07
apr 2018
Open: 
21:00
Aanvang: 
21:00