180135

Drum 'n Bass in your Face ft. Feint & more!

Inmiddels edtie 24! Door de jaren heen boekte we een breed scala aan namen zoals Black sun Empire, Mefjus, Dimension, State of Mind, Maduk, Audio, Murdock, Teddy Killerz en vele andere. Zaterdag 20 januari een hele vette line-up:

**Feint **
Met een grote internationale fanbase en meer dan 40 miljoen YouTube plays tot nu toe, is Feint op weg om een van de populairste DJ's / producers in de wereldwijde drum & bass-scene te worden. Zo stond hij samen met jeugdvriend Fox Stevenson primetime in een uitverkocht sportpaleis tijdens Rampage, draaide B2B sets met Maduk. Hij bracht zn energieke dancefloor drum n bass uit op platenlabels als Monstercat en liquicity.

**Baz & Simplistix **
De Belgische Baz en de Engelse Simplistix bergen een gevarieerde mix van drum n bass met veel jup up invloeden. Ze speelden hun debuut op de Red Bull Elektropedia stage op Dour festival, waren te zien op Tomorrowland en Rampage. Werden opgemerkt door Roni Size en brengen tegenwoordig tracks uit op Full Cycle Records.

**Shapeless **
Resident bij Complex, releases op het High Tea label van Zazu en T & Sugah. Inmiddels shows gehad op de Hospitality label avond op ADE. Daarnaast heeft hij op Fiber in Nijmegen gestaan, kwam hij langs bij de Fokuz Warehouse sessions en draaide hij B2B met Lexxion op het MadNes Festival op Ameland!

Tiydel
Middelburgs Drum n Bass talent! Verwacht energieke sets waarin de duistere en hardere kant van drum & bass wordt opgezocht. Dikke subs, rollende basslines en een neurofunk/techstep sound. Heeft inmiddels shows door heel Nederland gehad.

Dharana
Niels Dalebout aka "Dharana" is een DJ met passie voor diepe 140bpm beats. Verwacht diepe wobbelende basslines, harde beat patterns en swingende percussie. Bassheads komen vroeg!

Reguliere tickets: € 12.50 (incl servicekosten). Aan de deur: € 15.00

za 20
jan 2018
Open: 
21:00
Aanvang: 
21:00