Drum 'n Bass in your Face! ft. Andromedik

Datum Vr 02 december 2022
Deuren open / Start show
21:00 /
21:00
Tickets
Tickets
€10.00 Normaal

#35!

We zijn inmiddels toe aan de 35ste editie van Drum ’n Bass in Your Face! Door de jaren heen hebben we flink wat internationale headliners mogen boeken, we verwelkomden namen als Black Sun Empire, Eye-D & Hidden, Murdock, Audio, Maduk, Dimension, Feint, Mollie Collins, Mefjus en vele andere. Deze editie met Andromedik als headliner!

Andromedik
Hij is jong maar wordt wereldwijd in de drum ’n bass scene geprezen vanwege zijn grote talent! Opgeleid in de richting van klassiek/jazz maar groots in de wereld van drum ’n bass krijgt hij support van namen als Netsky, Sub Focus, Delta Heavy, Jauz en meer. Zijn tracts zijn met regelmaat te horen op de nationale radio in België. En in 2019 werd hij genomineerd voor de  'World's Best Newcomer' door de Drum and bass Arena Awards. Net terug van een Nieuw-Zeeland tour en een show op Rampage is hij klaar om De Spot weer te komen rocken! Weer omdat z’n eerste Nederlandse boeking 6 jaar terug toen nog als kleine support DJ bij ons op DNBIYF was.  

Synoxis
In 2016 is deze Belgische DJ draaide al eerder op Drum ’n Bass in your face en nu keert ze terug! Ze deelde de line up met namen als Matrix & Futurebound en Mob Tactics, Andromedik en Maduk. Ze is co-owner het label Soul Lab. Haar draaistijl wordt omschreven als energiek, euforisch en verrassend.

Kittigveag
Ja ja! Kittig diep en extra vaeg! Op veler verzoek draait Kittigvaeg weer op Drum ’n Bass in Your Face. In no time kreeg het viertal, bestaande uit Jesse, Joran, Mike en Wilco, veel naamsbekendheid binnen de Zeeuwse bass-scene. Naast dat ze een dj-collectief zijn organiseren ze ook zelf vette party’s en werken ze daarbij geregeld samen met organisaties als Deepspace. Ze zijn breed georiënteerd binnen de bass stijlen en weten altijd een overtuigende set neer te zetten die de zaal aan het dansen krijgt!

Wouter
Vanaf 2010 werd Wouter door via het YouTube kanaal UKF door de drum ’n bass virus gegrepen. Inmiddels een van de vaste bezoekers van DNBIYF. Hij draaide al eerder de sterren van de hemel in De Spot. Tijd om hem weer terug te vragen voor deze editie! Zijn DJ-sets bestaan uit liquid tot neurofunk, aan elkaar geknoopt met dancefloor, halftime, jumpup en meer.

Dharana B2B Gooffuz
Dharana en Gooffuz zijn samen fanatieke Zeeuwse muziekliefhebbers. Dharana kennen we nog van eerdere edities achter de draaitafels en Gooffuz op de dansvloer. Deze keer treffen we Gooffuz voor het eerst bij ons achter de draaitafels. Samen hebben ze hebben een passie voor diepe 140bpm beats in een creatief jasje. Verwacht diepe wobbelende basslines, harde beat patterns en swingende percussie.