Drum ’n Bass in Your Face

Datum Vr 09 september 2022
Deuren open / Start show
21:00 /
21:00
Tickets
Tickets
€12.00 Normaal

ft. Mollie Collins!

We zijn inmiddels toe aan de 34ste editie van Drum ’n Bass in Your Face! Door de jaren heen hebben we flink wat internationale headliners mogen boeken, we verwelkomden namen als Black Sun Empire, Eye-D & Hidden, Murdock, Audio, Maduk, Dimension, Feint, Andromedik, State of Mind, Mefjus en vele andere. Deze editie met een groot opkomend talent uit de UK: Mollie Collins!

Mollie Collins (UK)
De DJ uit de UK begint haar DJ carrière in 2015. Ze transformeerde van een DJ naar een DJ/Producer. Ze ontving al meerdere adwords zoals “best breakthrough DJ” in 2017 en ‘Best FemaleArtist’ in 2020. Ze werd radiohost bij bij Kiss FM D&B en richte haar eigen label op ‘Right Good Records’. Ze bracht tracks uit als Remedies, Friends en Lost & found en vele andere tracks. Mixen van Mollie Collins worden gedraaid op de grote radio stations van de UK zoals BBC Radio One. Haar stijl is divers, binnen de drum’n bass draait ze een set die varieert van van jump up tot dancefloor.  Ze wordt momenteel gezien als een van grote opkomende talentenen binnen de scene waar we zeker meer van gaan horen!

Special Guest: Vypes (Want You Back set)
Elektronische dansmuziek heeft vele gezichten, net als Vypes. Zijn DJ-sets zitten vol verrassingen en nemen je mee op een intense, maar dynamische reis door meerdere genres van basmuziek. Vypes haalt zijn inspiratie uit vele bronnen, daarom beperkt hij zich niet tot één genre. Kunstenaars als IMANU, Skrillex en Getter lieten hem zien dat je kunt maken wat je wilt, zolang je maar trouw blijft aan jezelf.
9 september is de dag dat Vypes de laatste singel “Want You Back" van zijn volgende EP uit. Hij zal een speciale “Want You Back” set draaien deze avond.

James Marvel (BE)
James Marvel is een topproducer in de wereld van Neurofunk en Deep Liquid. Drum ’N Bass fans zullen versteld staan van z’n hitsige live set. Hij speelde onder andere op Rampage, Dour Festival, Rock Werchter, Tomorrowland, ADE en zelfs de New York Times schreef over hem. BBC draaide hem, bracht werk uit op RAM Records, hij maakte tracks samen Murdock kreeg support van namen als Loadstar, Nymfo en John B.

Jahua
Wie kent ze nog? De legendarische Hybrid feesten in De Piek in Vlissingen. De Founder van Hybrid: Jahua komt weer terug naar Zeeland voor oldschool diepe dubstep zoals we dat gewend zijn! Dit van oorsprong Vlissingse talent haalde grotere dubstep namen naar Vlissingen zoals Sleeper, Alias, Badklaat en Walsh. Jahua zelf verwierf ook grote naamsbekendheid in de Nederlandse dubstep scene. Speelt shows door het hele land en had ook shows in het buitenland zoals: 50Hurtz, Bassfaced, Impulse Berlin, Raveland Festival en meer.

Kiddtellem
Domburgs talent Pieter Passenier ook wel bekend onder Kiddtellem brengt op vrijdag 9 september de WOOF naar de subwoofers. HIj heeft eerder in De Spot gedraaid en kan niet wachten om weer dikke basslines door de zaal te knallen.