Drum 'n Bass in your Face! 10 jaar

Datum Vr 07 juni 2019
Deuren open / Start show 21:00 / 21:30
Tickets
Voorverkoop
€12.50 Normaal
€11.00 Student

10 jaar... Feestje!

Het was juni 2009 toen we de eerste Drum ’n Bass in your face organiseerden. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is dit de 28e editie in De Spot. Door de jaren heen hebben we flink wat internationale headliners mogen boeken. We verwelkomden namen als Black Sun Empire, Eye-D & Hidden, Murdock, Audio, Maduk, Dimension, Feint, Limewax, State of Mind, Mefjus en vele anderen. Zet 7 juni maar in je agenda want dit wordt er eentje!

 

BLACK SUN EMPIRE
Donker, duister en niet voor tere zieltjes. Black Sun Empire staat voor snoeiharde en compromisloze drum ’n bass. Het Utrechtse trio (de broers Milan en Micha Heyboer samen met Rene Verdult) toert al jaren intensief de wereld rond. Ze draaiden op festivals als Glastonbury, EDC Las Vegas, Lowlands, Dour, Pukkelpop van Nieuw-Zeeland tot Amerika en zijn daarmee, behalve een van de beste DJ-sets, ook productioneel een absolute wereldtopper binnen de drum’n bass scene.

 

TO-WA
De Middelburgse TO-WA is voor velen geen een onbekende meer. Hij draaide al diverse keren tot ver buiten de Europese landsgrenzen en komt nu voor de 3e keer weer terug bij ons. Hij draait meerdere genres en zal vanavond de avond afsluiten op een hoog tempo! Verwacht Beats, Breaks en vooral Kicks!

 

Sub-Skit
Ze is een vrouwelijke dj uit het Antwerpse. Ze draait de wat meer melodische kant van drum ’n bass. Ze houdt van lange opbouwende mixes en female tune selection. Ze speelde in eigen land op grote festivals als Tomorrowland en Laundryday. Nadat ze in 2010 in de Spot gedraaid had, had ze direct veel fans in Middelburg. Inmiddels heeft ze al drie keer op DNBIYF gedraaid en keert ze 7 juni weer terug!

 

Bastine
Het begon allemaal met Bastine, 10 jaar geleden wilden we dat hij in De Spot zou komen draaien. Daar hoort natuurlijk een compleet concept om heen en dat werd "Drum 'n Bass in your face". Inmiddels draait hij voor de 8e keer in De Spot. Hij draait nog altijd op vinyl dus we gaan met Bastine weer 10 jaar terug in de tijd.

 

JTATA B2B Dharana
Onze twee lokale helden die inmiddels beiden in Utrecht wonen, trappen de avond af met een dubstepset. JTATA bracht tracks uit op Dubtribu Records en is aangesloten bij de RELOAD en Unheard Sounds crews in Utrecht. Verwacht diepe wobbelende basslines, harde beat patterns en swingende percussie.