Drum 'n Bass in your Face!

Datum Vr 26 november 2021
Deuren open / Start show
19:30 /
!9:30
Tickets
Tickets
€10.00 Normaal
€8.50 Student

Wordt verplaatst

Het is niet anders. We moeten Drum 'n Bass in your Face! verplaatsen i.v.m. de nieuwe maatregelen. Een nieuwe datum volgt snel. Tickets blijven geldig. Wil je toch je geld terug? Mail dan naar willemien@despotmiddelburg.nl.

-------

Weer volle bak Drum 'n Bass tijdens 33ste editie van Drum ’n Bass in your face met onze eigen Zeeuwse helden Eye-D & Hidden. Niet meer op stoelen maar gewoon weer voor een volle zaal vol springende mensen!

Eye-D & Hidden
Dit Goese duo staat bekend om hun stevige mixen van snoeiharde drum ’n bass met crossbreed. Samen vormen ze ook The Outside Agency waarmee ze hardcore uitbrengen. Ook zijn ze de drijvende kracht achter Beats op je Fiets in Goes. Ze vliegen heel de wereld over om platen te draaien in clubs en op festivals maar zijn gelukkig 26 november bij ons te gast.

Peachy
De Arnhemse Peachy heeft binnen een korte tijd haar move gemaakt in de Nederlandse drum ’n bass scene. Ze is resident van Moonshine, stond on stage met namen als Black Sun Empire en Noisia op lokatie’s als het Klokgebouw en het Complex. Ze kan niet wachten om de zaal te laten zweten met sappige Neuro en alles daar omheen.

Synoxis DNB
In 2016 is deze Belgische DJ draaide al eerder op Drum ’n Bass in your face en nu keert ze terug! Ze deelde de line up met namen als Matrix & Futurebound en Mob Tactics, Andromedik en Maduk. Ze is co-owner het label Soul Lab. Haar draaistijl wordt omschreven als energiek, euforisch en verrassend.

Felov
Maarten Nieuwelink aka Felov, is een drum & bass DJ en producer met een passie voor de meer duistere en diepe kant van het spectrum. Sinds een kleine 2 jaar timmert hij hard aan de weg met zijn eigen producties, en heeft hij zowel nationaal- als internationaal support weten te krijgen van grote namen binnen de scene. Na de succesvolle release van zijn debut EP afgelopen zomer, en met een hoop nieuwe muziek op zak, komt deze DJ en producer uit Vlissingen de avond met een knaller openen.

Wouter Martens
Vanaf 2010 werd Wouter door via het YouTube kanaal UKF door het drum ’n bass virus gegrepen. Inmiddels een van de vaste bezoekers van DNBIYF. Hij draait thuis al de sterren van de hemel maar nu is het tijd voor zijn eerste echte gig voor publiek bij ons in De Spot! Zijn DJ-sets bestaan uit liquid tot neurofunk, aan elkaar geknoopt met dancefloor, halftime, jumpup en meer.

Tijd: 19:30-00:00 (of later wanneer dat tegen die tijd mag)
Prijs: 10,- euro (8,5 euro voor studenten)

---

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen. We beginnen wat eerder (19.30 u) omdat we om 00.00 uur moeten sluiten. Pin only.