Drum ’n Bass in your Face!

Datum Za 26 september 2020
Deuren open / Start show
23:00 /
23:00
Tickets
Tickets
€7.50 Normaal

Op je kont!

We doen eens gek... drum 'n bass vanuit je (luie) stoel. Covid 19 heeft ons even een knauw gegeven, maar het bracht ons ook nieuwe, creatieve, misschien idiote, ideeën. Zo durven wij het aan om een speciale zittende editie van Drum ’n Bass in your Face! te organiseren. Jij kan daar bij zijn. Let op, er is een beperkt aantal tickets beschikbaar (50) . Trots zijn we dat we in een ander jasje de volgende dj's mogen presenteren:  Lexurus, Peachy B2B Azzy  en Dharana

Lexurus
Lexurus staat bekend om zijn energieke muziek met een esthetisch, nostalgisch geluid. Met zijn liefde voor oude synths en moderne stijlen, creëert hij iets nieuws en geeft hij vorm aan de scene zoals wij die kennen. Met releases op labels als High Tea Music en Liquicity en als support van Netsky mag deze man zich inmiddels succesvol noemen in de scene.

Peachy B2B Azzie
Dit jonge ambitieuze duo uit Nijmegen heeft binnen een korte tijd een move gemaakt in de Nederlandse drum ’n bass scene. Peachy draait als resident op Moonshine, stond onder meer in het Klokgebouw en het Complex. Tegenwoordig steeds vaker als duo dat met ijzersterke sets voor de dag komt.

Dharana
Niels Dalebout aka Dharana is een dj met passie voor diepe 140bpm beats. Verwacht diepe wobbelende basslines, harde beat patterns en swingende percussie.