Drum 'n Bass in your Face!

Datum Za 01 februari 2020
Deuren open / Start show 21:00 / 21:00
Tickets
Voorverkoop
€10.00 Normaal
€8.50 Student

BOOOOOOM!!

Volle bak Drum 'n Bass tijdens 30ste editie! Featuring:

NCT! 
Dit Nederlandse drum n bass duo in al lang geen onbekende meer in de drum ’n bass-scene. Shows over heel de wereld, van Azië tot Nieuw-Zeeland. Ze brachten tracks uit op o.a. Liquicity, Hospital en Viper. NCT heeft een breed scala aan geluiden in hun producties ontwikkeld, van frisse en hypermoderne Liquid & Future-Bass cross-overs, tot zware stompers en headbangende neuro.

Nicon
Nicon heeft een cruciale rol gespeeld in de Nederlandse dubstepwereld. Met zijn "Subway XL" -evenementen bracht hij zowel bezoekers als DJ's van over de hele wereld naar Rotterdam. Waarbij ook nieuw Nederlands talent in de kijker werd gezet. Tegenwoordig ook label eigenaar van “Next Level”.

Polygon
Nieuw Nederlands drum ’n bass talent opgemerkt door Liquicity en oogsten gelijk veel lof door hun energieke live sets

DJ Robenti
Besmet met DNB-virus draait DJ Robenti  verschillende (bass) stijlen maar vanavond kunnen we een dikke neuro set van hem verwachten.

ParaDigitz
Bewapend met flinke dubplates, releases op Major League, Bad Taste én DJ support van onder andere Noisia, Current Value en DJ Hazard, begint deze Nederbelgische producer langzaam maar zeker steeds meer grond binnen de Drum & Bass wereld te veroveren. Hongerig naar meer, zal hij deze keer Middelburg weer eens binnen komen vallen waar hij samen met Justsitin de draaitafels zal delen.

Justsitin
Na het organiseren van een aantal edities Snares begon het bij Justsitin te kriebelen om ook eens achter de draaitafels te kruipen. Naast DnB vindt hij Halftime en Electro ook goed te versmaden. Samen met ParaDigitz zullen zij een breed arsenaal aan bass muziek voorschotelen.

Dubseal & DJ Don
Ze draaien inmiddels al 9 jaar dubstep plaatjes maar dit wordt de eerste keer dat ze samen achter de decks staan. Los van elkaar zagen we DJ Don al in Seventy Seven draaien en Dubseal op meerdere shows waaronder Deepspace in De Piek. Samen delen ze een liefde voor met name de oldschool dubstep. Ze openen de avond dus alle dupstepliefhebbers verwachten we om 21:00 uur!

Datum: ZATERDAG 1/02/2020

Genres: Drum 'n Bass

Tijd: 21.00 - 02.00

Entree: 10,- euro / 8,5 euro studenten

Locatie: De Spot | Middelburg