Drum 'n Bass op je Stoel!

Datum Vr 25 juni 2021
Deuren open / Start show
20:30 /
20:30
Tickets
Tickets
€7.50 Normaal

BAM!

We kunnen weer open!  Weliswaar nog niet op volle sterkte maar voor wel voor 50 mensen op stoelen. Deze editie laten we de volgende DJ’s uit hun corona slaap ontwaken om weer eens live voor ons te kunnen draaien! En we hebben al bewezen dat zittend uit je plaat gaan ook gewoon mogelijk is.

T and Suagh 
Inmiddels zijn de grondleggers van High Tea Music, T & Sugah een gevestigde naam in de Drum ’n Bass wereld. Ze brachten releases uit op labels als Hospital, Liquicity en Viper kregen support van UKF. Ze draaiden op de grote festivals zoals Tomorrowland, Liquicity Festival en zelfs de Chinese Muur! T & Sugah kennen hun weg door het hele dnb-spectrum, van de liquid rollers tot straight bangers terwijl ze altijd op de dansvloer georiënteerd blijven.

Dubseal & DJ Don  
Dit Vlissingse duo draait inmiddels al meer dan 10 jaar dubstep plaatjes. We hadden ze al eerder met een B2B set in De Spot. Na opende reacties op die show besloten we dat ze moeten terug keren, dat moment is dus 25 juni 2021. Los van elkaar zagen we DJ Don al in Seventy Seven draaien en Dubseal op meerdere shows waaronder Deepspace in De Piek. Samen delen ze een liefde voor met name de oldschool dubstep.

Kittigveagsystem 
Dit dj-collectief uit Zierikzee krijgt steeds meer voet aan de grond in de drum ’n bass wereld. Ze draaien alles van jump up, dancefloor en neuro tot aan dubstep. Hun shows worden gekenmerkt door het aanstekelijk enthousiasme. We hadden ze al eerder te gast in De Spot en draaien regelmatig op hun eigen events op Schouwen-Duiveland. Ook tijdens de lockdown hebben ze niet stil gezeten en waren ze digitaal digitaal actief.