Dream Machine

Datum Za 04 april 2020
Deuren open / Start show 22:00 / 22:00
Tickets
Tickets
€0.00 Voor 00.00 uur
€5.00 Na 00.00 uur

House!

GEANNULEERD IVM CORONAVIRUS. VERVANGENDE DATUM VOLGT!!

Dream Machine is een dance concept met housemuziek als basis. Echter zijn omliggende genres als hip hop, soul, disco,  funk en jazz minstens net zo belangrijk: we zoeken graag de grenzen tussen verschillende stijlen op om deze vervolgens te doen vervagen.

Verwacht dansbare geluiden in een eenvoudige setting waarbij ritme, beweging en vrijheid centraal staan.

--- LINE-UP ---

LANCE & DONNY
Lance & Donny bestaat uit Johan Erasmus en Niels Pielaat. Zij brachten in 2004 als DJ’s/organisatoren de nog onbekende deephouse sound naar de kust van Zeeuws-Vlaanderen met hun concept Natural High. Als DJ’s hechten zij veel waarde aan de keuze van hun tracks om zo de beste sound te creëren tijdens hun sets. Hun liefde gaat uit naar de deephouse sound met daarin veel invloeden van funk, jazz & soul. Tijdens deze tweede editie van Dream Machine komt Johan de openingset verzorgen.

JOERI VERSLUIS & ETIENNE MANUHUWA
Joeri Versluis is verantwoordelijk voor talloze noemenswaardige releases in de internationale technoscene (met support van grote namen als Chris Liebing, Dave Clarke en Carl Cox) onder de noemer ON/OFF samen met Perry Van de Vrede. Naast zijn gerenommeerd studiowerk is Joeri regelmatig te vinden achter de decks door het hele land en daarbuiten en weet altijd een bijzondere energie op de dansvloer te creëren.

Etienne Manuhuwa is al meer dan 10 jaar een household name in de Zeeuwse DJ scene en behoeft eigenlijk geen introductie meer. Zijn strakke sets kenmerken zich door een sterke beheersing van draaitechniek en een solide platenkeuze met een gezonde dosis soul en funk. Etienne is een DJ die je eigenlijk altijd het liefste prime time hoort draaien.

Het tweetal stond al eerder zij aan zij in de booth op o.a. Pokoe en Groove to Chill en sluiten de avond af met een fijne selectie van house- en technoplaten.

Vanaf 22:00 tot 00:00 kun je helemaal gratis naar binnen. Kom je na twaalven? Dan vragen we 5 euro aan de deur. We gaan door tot 02:00.