Dream Machine

Datum Za 16 november 2019
Deuren open / Start show 22:00 / 22:00
Tickets
Tickets
€0.00 Voor 00.00 uur
€5.00 Na 00.00 uur

House!

Dream Machine is een nieuw concept met housemuziek als basis. Echter zijn omliggende genres als hip hop, soul, disco, funk en jazz minstens net zo belangrijk: we zoeken graag de grenzen tussen verschillende stijlen op om deze vervolgens te doen vervagen. Met dit idee gaan we voor het gevoel van een clubavond die je normaal gesproken alleen in de grote stad kunt vinden. Verwacht dansbare geluiden in een eenvoudige setting waarbij ritme, beweging en vrijheid centraal staan.

MOODS
Vroeger zag je ‘m rondcruisen op een skateboard in Middelburg, tegenwoordig hoor je zijn muziek overal ter wereld. Nick Lubbersen alias Moods hoeft eigenlijk al lang niks meer te bewijzen: deze meesterproducer heeft naast zijn eigen releases op het Boogie Angst label van Kraak & Smaak ook vele remixes voor onder andere Tom Misch, Chaka Khan en Bondax op zijn naam staan. Inmiddels is zijn bereik uitgegroeid tot meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify.

Waar zijn vroegere werk ons doet denken aan de rauwe sound van hip hop producers als Nujabes, Pete Rock en J Dilla lenen zijn meer recente producties zich steeds beter voor de dansvloer door sterke invloeden van disco, house, soul en funk. Nick is niet alleen een waanzinnig getalenteerde producer: hij heeft zich ook moeiteloos bewezen als een meer dan uitstekende DJ. Zijn strakke sets doen het niet alleen voortreffelijk goed in de VS en Azië, ook in ons eigen landje wordt Nick keer op keer bewonderd wanneer hij achter de draaitafels verschijnt.

FRANKY STICKS
Als je Frank Stok alias Franky Sticks ziet draaien kan je niet ontkennen dat deze man uit Middelburg gemaakt is om achter de decks te staan. Zijn unieke selecties van de meest uiteenlopende tracks die hij naadloos weet te mixen worden nog interessanter door de ijzersterke turntablism skills van deze fenomenale DJ.

Frank timmert inmiddels al enige jaren flink aan de weg in Rotterdam en draait inmiddels al meer dan 7 jaar door het hele land, je ziet zijn naam geregeld op line-ups van de grootste festivals en clubavonden. Sticks was tevens met Re:Freshed Orchestra te zien bij bekende TV shows als DWDD en Dino. Naast zijn geperfectioneerde muzikaliteit staat Frank bekend als een gerespecteerd kunstenaar waarin hij ook op dit gebied een zeer originele en diepgaande stijl heeft weten te ontwikkelen.

Vanaf 22:00 tot 00:00 kun je helemaal gratis naar binnen. Kom je na twaalven? Dan vragen we 5 euro aan de deur. We gaan door tot 02:00.