The Doors Alive

Datum Za 18 mei 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
€27.12 Normaal
Avondkassa
€29.00 Normaal

De Britste tributeband The Doors Alive wordt gezien als de band die niet alleen de sound maar ook de hypnotiserende vertolking van legendarische rockhelden van The Doors het dichtst weet te benaderen.

De band laten het geluid, maar ook de look en de sfeer en magie van een echt concert van The Doors in de jaren ’60 herleven. Ze nemen je moeiteloos mee terug in de tijd met klassieke hits zoals 'Light My Fire', 'When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’, ‘The End’ en nog veel meer moois.

Hun frontman heeft het uiterlijk, de attitude en de rijke bariton van de grote Jim Morrison en de rest van de bandleden doen muzikaal niet onder voor de originele Doors-leden Ray Manzarek, Robby Krieger en John Densmore. Om een originele sixties sound te kunnen brengen, speelt The Doors Alive op precies dezelfde instrumenten als de originele bandleden waaronder vintage keyboards zoals de Gibson G101 of de Fender Rhodes Bass, en een vintage Gibson S.G. gitaar.

Met hun authentieke sound, hun daverende show en hun geweldige sound hebben The Doors Alive al heel wat harten gestolen en grote zalen in Engeland platgespeeld. En nu staan ze dus in De Spot. Dat wordt een heel erg bijzondere avond!

TICKETS VOORVERKOOP: € 27,12
AVONDKASSA: € 29,00*

KOOP JE TICKET(S) HIER:
https://www.ticketmaster.nl/event/233065

*De boeking en ticketing van dit concert lopen via een externe partij. Daarom gelden bij deze show hogere service- en transactiekosten.