Don Kapot - 't Hof in De Spot

Datum Zo 18 oktober 2020
Deuren open / Start show 17:30 / 17:30
Tickets
Tickets
€10.00 Normaal
€20.00 Duo

Verplaatst [nieuwe datum volgt]

Lieve Spot-bezoeker,

Helaas hebben we in goed overleg met Hayo en Don Kapot besloten het optreden en lekkere eten van vanavond te verplaatsen.  We vragen je (wederom) even om geduld. Achter de schermen zijn we bezig met het verplaatsen van shows en dit vraagt wat meer tijd dan normaal. Zodra er meer bekend is, nemen wij contact met je op. Hou ook de socials en site van Kaffee 't Hof in de gaten. Kusje!

---

Het jeukte, schuurde en deed pijn. Hayo van Kaffee 't Hof is een dankbaar man dat hij na een lockdown van weken zijn tent weer open kon gooien. Biertjes tappen, ouwehoeren, gepaste gezelligheid op afstand en lekkere gerechten op tafel. Toch is er een belangrijk ingrediënt dat nog steeds ontbreekt in het kaffee in Middelburg: live muziek met een hoek eraf. Coronaproof is echter voorlopig in 't Hof onmogelijk. Dus bieden wij ons podium aan. Eén keer in de maand toveren we De Spot, zover mogelijk, om in Kaffee 't Hof. Met eten én live-muziek. Hayo als gastheer en programmeur en ja, beelden, personeel en prullaria verhuizen ook mee. Met deze eerste editie: een hele fijne band uit Brussel: Don Kapot.

Don Kapot
Scheurende sax, vette grooves en bakken energie! Dat zijn de ingrediënten voor de muziek van Don Kapot. Of zoals ze zelf zeggen: afro-punk rock 'n roll power’. De sound van Morphine of de energie van The Thing zijn nooit veraf, maar ook de geest van Fela Kuti waart onmiskenbaar rond. Hun combinatie van energieke en sterk ritmische songs jaagt meteen de temperatuur de hoogte in. Of zoals Hayo zegt: 'muziek op uwen bakkes'.

Tickets (concert + eten) slechts 10 euro per persoon.
Let op, op = op.