119944

DnBIYF

Drum n Bass is nog altijd springlevend in Zeeland. De 23e editie van Drum n Bass in Your Face alweer! Voor deze editie hebben we het amsterdamse feest/platen label Major League DNB uitgenodigd.

Major League staat bekend als een van de dikste drum & bass clubnachten van het land en bestaat dit jaar 15 jaar. Om dat te vieren doen ze diverse 15 Years of Major League shows in Europa waaronder dus een in Middelburg!

June Miller
Ijzer sterk duo dat als snel kon rekenen op veel waardering uit de scene! Met elke release brengen ze een nieuwe diepgang: ijzige techy ritmes, wilde snares, melodische klanken en complexe texturen. Werden beoordeeld als Best Up & Coming Act op de Drum & Bass Awards. Even later werden ze door Andy C ge-signed op het label RAM Records. Ze gaan er helaas mee stoppen. Ze staan dit jaar nog op Tomorrowland, Let It Roll, Mysteryland en Hospitality in The Park maar gelukkig ook nog bij ons in De Spot!

Zombie Cats
Dit duo uit Hanover zijn geen nieuwe gezichten in de Drum n bass Scène. Ze brachten muziek uit op labels als Eatbrain, Lifted, DnB Arena en Commercial Suicide. Ze kregen waardeering van vele grote namen in de scene zoals Mefjus. Hier na volgde samenwerkingen met producers als Maztek, L33 en meer!

Pamb&Harsh
Pamb & Harsh spelen al meer dan 15 jaar een toon aangevende rol in de Nederlandse drum n bass scene. Ze zijn de gastheren van de beruchte Major League-evenementen. Ze staan bekend om hun brede variatie van stijlen binnen de drum n bass. Ze maakte onlangs een track met T & Sugah.

Bastine
Hij was resident van de DNNB avonden in Heerlen en draaide hij op de allereerste editie van Drum 'n Bass In Your Face. Inmiddels heeft deze energieke DNB-freak de DJ-booth mogen delen met Ed Rush, Noisia, Black Sun Empire, Dieselboy, Spor, State of Mind, Dirtyphonics en meer. Met zijn immer uitbreidende vinyl collectie en zijn malle fratsen kun je altijd een verrassende set verwachten!

ParaDigitz
Bewapend met een paar flinke dubplates, releases op labels zoals Citrus Recordings en support van Noisia begint de Nederbelgiesche producer langzaam maar zeker meer grond binnen de Drum & Bass wereld te veroveren. Zijn sets en zn sound zijn te omschrijven als eigenwijs, diep, hard en erg gevarieerd. Zeker het checken waard!

Tickets avondkassa: + € 2.50

vr 27
okt 2017
Open: 
21:00
Aanvang: 
21:00