Dierenvrienden Concert

Datum Zo 19 april 2020
Deuren open / Start show 14:00 / 14:15
Tickets
Voorverkoop
€10.00 Normaal
€11.50 Aan de deur

Bands helpen de dieren in nood

DIT EVENEMENT IS AFGELAST. WE ZIJN MOMENTEEL OP ZOEK NAAR EEN VERVANGENDE DATUM

Muzikale, Zeeuwse dierenvrienden slaan op 19 april de handen ineen voor gevonden en gewonde dieren in nood  in Zeeland.
Met optredens van Songbird, Yesterday’s  Papers, The Juke Joints en Borgers Booming Business. Iederen die deze middag mogelijk maakt doet dit geheel belangeloos. Het concert wordt georganiseerd voor muziekliefhebbers en voor mensen die het werk van de dierenambulance een warm hart toedragen. Koop ’n ticket en steun ons werk!

Songbird brengt een divers repertoire: ballades, uptempo songs, in het Frans, Nederlands en Engels. Centraal hierbij staat de zangeres Joyce van Bavel. Songbird is Joyce van Bavel (zang), Walter Calbo (piano/gitaar/zang) en David Egter van Wissekerke (viool/gitaar/zang’.

Yesterday’s Papers is een Zeeuwse band die (semi) akoestisch de muziek uit de jaren zestig en zeventig laat herleven. De liefde en bewondering voor de composities uit deze periode blijkt door de mooie arrangementen die de liedjes meekrijgen en de meerstemmige zang. Laat je terugvoeren in de tijd en geniet van de nummers van The Byrds, The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, The Bee Gees en vele anderen’

De Zeeuwse bluesrockers The Juke Joints met akoestische uitvoeringen uit hun omvangrijke repertoire met klassiekers van oa BB King, Leadbelly en Rory Gallagher.                                                                                                                                                

Peter Kempe zang/gitaar/mandoline, Michel Staat gitaar, Sonnyboy vd Broek mondharmonica/accordion/zang, Derk Korpershoek bas.’

Borgers Booming Business is een muziekproject dat al lang op het verlanglijstje van Ingrid Borger stond. Bij een optreden van "BBB" is stilzitten geen optie! Je wordt vanzelf meegesleurd met swingende Vintage Soul & Late Night Funky Stuff. Compleet met blazersectie, 9 personen op een podium, wat een energie, beleef het mee!

Het is voor de tweede keer dat er een concert voor de Dierenambulance Zeeland plaats gaat vinden. De dierenambulance in Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 2000 meldingen uiteenlopend van het ophalen van nestjes jonge katten tot het redden van egels en van het herenigen van een ontsnapte hond met zijn baas tot het bevrijden van een wild dier in de knel. Het werk wordt mogelijk gemaakt door een team van ongeveer 60 vrijwilligers die 24 uur per dag klaarstaan voor de hulp aan dieren in nood.

De dierenambulance krijgt een bijdrage van diverse gemeenten in Zeeland, maar is merendeels afhankelijk van giften en donaties. Het doel van het dierenvriendenconcert is met name om inwoners van Zeeland kennis te laten maken met het mooie en belangrijke werk van de dierenambulance. Nieuwe vrijwilligers om het team te versterken zijn namelijk hard nodig en van harte welkom.

Tijd: Van 14.15 tot 18:00 uur.