Dierenvrienden Concert

Datum Zo 19 april 2020
Deuren open / Start show 14:00 / 14:15
Tickets
Voorverkoop
€10.00 Normaal
€11.50 Aan de deur

Bands helpen de dieren in nood

Muzikale, Zeeuwse dierenvrienden slaan op 19 april de handen ineen voor gevonden en gewonde dieren in nood  in Zeeland.
Met optredens van Songbird, Yesterday’s  Papers, The Juke Joints en Borgers Booming Business. Iederen die deze middag mogelijk maakt doet dit geheel belangeloos. Het concert wordt georganiseerd voor muziekliefhebbers en voor mensen die het werk van de dierenambulance een warm hart toedragen. Koop ’n ticket en steun ons werk!

Het is voor de tweede keer dat er een concert voor de Dierenambulance Zeeland plaats gaat vinden. De dierenambulance in Zeeland verwerkt jaarlijks ruim 2000 meldingen uiteenlopend van het ophalen van nestjes jonge katten tot het redden van egels en van het herenigen van een ontsnapte hond met zijn baas tot het bevrijden van een wild dier in de knel. Het werk wordt mogelijk gemaakt door een team van ongeveer 60 vrijwilligers die 24 uur per dag klaarstaan voor de hulp aan dieren in nood.

De dierenambulance krijgt een bijdrage van diverse gemeenten in Zeeland, maar is merendeels afhankelijk van giften en donaties. Het doel van het dierenvriendenconcert is met name om inwoners van Zeeland kennis te laten maken met het mooie en belangrijke werk van de dierenambulance. Nieuwe vrijwilligers om het team te versterken zijn namelijk hard nodig en van harte welkom.

Tijd: Van 14.15 tot 18:00 uur.