DeWolff

Datum Do 14 oktober 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€26.00 Normaal

75% tourtje

Last minute show van het driekoppige rock ’n rollmonster DeWolff!! Ze kunnen gewoonweg niet meer wachten met spelen dus bedachten ze het 75% tourtje. En De Spot staat er ook op! De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. De band heeft inmiddels een vaste fanschare, in Nederland en ver daarbuiten. Op 10 januari brengt de band het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ uit. Met dit album slaat de band een nieuwe weg in. Het album is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

----

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.