Delft Fringe Festival - AFGELAST

Datum Do 01 december 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€7.50 Normaal

Afgelast!

JAMMER JAMMER! VANWEGE TE WEINING ANIMO IS DELFT FRINGE FESTIVAL AFGELAST. Ticketkopers krijgen een mail.

-----

De talenten van Delft Fringe Festival trekken erop uit en komen op uitnodiging van HZ Cult naar De Spot! Delft Fringe Festival staat bekend om de verborgen theatertalenten, de toekomstige grote namen en de verrassend veelzijdige voorstellingen. Speciaal voor het 12,5-jarig jubileum in 2022 geven Delft Fringe Festival en Impresariaat WILLEM elkaar een high five. Delft Fringe Festival On Tour langs de tofste theaters en podia. Iedereen welkom, ook als je geen student bent.
 
Het bereisde zusje van Delft Fringe Festival
Delft Fringe Festival On Tour is het bereisde zusje van het fameuze Delft Fringe Festival. De nieuwe theaterformule, tourt vanuit Delft langs 11 provincies. Een selectie van drie jonge makers die de afgelopen jaren hoge ogen gooiden op het Delft Fringe Festival en de daarmee de publieksprijs in de wacht sleepten. Pure publiekslievelingen. De oude rotten van later, maar dan in de bloei van hun theaterleven. Zij crossen met gierende banden onze provincie in en zorgen dat je het eens met andere ogen bekijkt. Verbazen. Verleiden. Verrassen.
 
Zie fenomenen in ongeremde kinderschoenen
Het Delft Fringe Festival verbindt jonge talenten met ontdekkers en genieters met theatermakers. Delft Fringe Festival, liefkozend Fringe genaamd, is dé culturele springplank voor de nieuwste bühne-generatie. De fenomenen van later zijn hier nog in ongeremde kinderschoenen te zien. Dit gebeurt normaal gesproken allemaal in het prachtige decor van de stad Delft, een theater op zichzelf. Delft is Fringe, maar Delft deelt graag. Daarom gaat Delft Fringe Festival op tournee.
 

Programma De Spot:

Niek Wagenaar| Nimfen
In 'Nymphs' gaan vijf dansers op zoek naar hun eigen natuurlijke schoonheid. Op zoek naar eerlijke identiteit. Maar is het echt zo gemakkelijk om te definiëren wie je werkelijk bent? Houd je jezelf een spiegel voor, of spiegel je jezelf constant aan de verwachtingen om je heen? De dansers zoeken naar vormen om hun genderidentiteit uit te drukken, maar lijken voortdurend te strijden met de norm. Een norm die eigenlijk alleen maar standhoudt door onderling ieders vooroordelen hoog te houden. Is het mogelijk om zo'n hokje te overstijgen, of kom je alleen maar in een nieuw hokje terecht? Verstrikt in dit web van sociale constructies, bewegen de dansers zich naar verbinding.

DOEMSDEE | Tappin-It Collectief
Tappin-It Collective danst in DOEMSDEE langs de randen van de menselijke tijd en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. We vernietigen ons perfecte huis (in de woorden van David Attenborough) en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en ons voort te planten tot de laatste dag. We spelen graag in onze eigen film en zijn tegelijkertijd destructief en levensliefhebbend.

David Heijmans| 'Branding'
"Brandend van verlangen staat een jongen stil. Hij kijkt om zich heen en ziet een wereld in bloei. Het enige wat hem nu nog rest is de eerste stap." David is een denker. In zijn gedachten spelen zich voortdurend alle dingen af ​​die kunnen gebeuren. De mooiste overwinningen en grootste nederlagen. Ze zijn allemaal even waar. In Branding geeft David samen met muzikanten Jos Baggermans en Stuart Kerkhof geluid en stem aan wat er in hem leeft. Met gevoelige liedjes, waarin invloeden van Bram Vermeulen, Damien Rice en Bon Iver doorklinken, creëert hij een universum waarin hij zich misschien wel durft te bewegen. Kan zijn. Want als je de veilige haven verlaat, ben je kwetsbaar.