De Dansers: SHAKE SHAKE SHAKE 3

Datum Za 07 september 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
€17.50 Voorverkoop tot 1 juni
€15.00 Voorverkoop tot 1 juni (CJP)

Zeeland Nazomerfestival in De Spot

Het Zeeland Nazomerfestival strijkt neer in De Spot met een opzwepende dansvoorstelling: SHAKE SHAKE SHAKE. 

We hoeven niet de top te bereiken. We hoeven niet oud te worden of jong te blijven, op te klimmen of af te vallen. We willen hier en nu zijn. We willen een feest bouwen en los gaan. We willen de diepte in, waar niemand meer iets over ons te zeggen heeft. We willen schudden, schokken, schreeuwen, schampen, schitteren en schaterlachen. We willen Shake Shake Shake. HIT ME!”

Met Shake Shake Shake: first edition onderzoeken De Dansers hoe dans in een concert kan worden vervlochten. In het donker tussen de instrumenten klinkt de muziek als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen, alle ellende van je af te schudden. Onder vrolijk klinkende tonen schuilt waanzin, die soms grappig overkomt maar des te gevaarlijker is.

Een liveband van dansers en muzikanten brouwt met lijven, stemmen en instrumenten een cocktail vol ingehouden woede en uitbundige vrolijkheid, pijn en waanzin, dooddansen en schaterlachen. 

Afterparty in het Festivalhart. Ben je na Shake Shake Skake nog niet uitgefeest? Je toegangskaart biedt na afloop van de voorstelling toegang tot het Abdijplein! Lever je toegangskaart in bij de kassa op de Balans en ontvang je ticket voor het plein.

De voorstelling is ook te zien op 
5 september
6 september