Danny Vera @Eeklo [Landrovers]

Datum Vr 20 september 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
€17.00 Voorverkoop
€22.00 Ticket + busreis

Ga jij met ons mee?

Oké... voorstellen hoeven we hem niet meer hier in Middelburg. Maar hij verdient wel een mooie aankondiging. Lijkt het je wat om Danny te zien spelen op een andere, intieme locatie? Ga dan met ons mee naar Eeklo naar muziekclub N9!

Zanger, muzikant en songwriter Danny Vera werd met rock-’n-roll in de aderen geboren. Hij brengt sinds 1995 americana en rockabilly in de stijl van de meesters als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley. Bij onze noorderburen speelt de man steevast in uitverkochte zalen of voor een uitzinnig festivalpubliek. 2019 moet het jaar van de doorbraak in België worden.

Danny Vera debuteerde in 2002 met langspeler ‘For the light in your eyes’. Zijn recentste album ‘Pressure Makes Diamonds’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel, ‘The Year Of The Snake’, is uit sinds november 2018. Tweede deel ‘Pompadour Hippie’ ligt sinds dit voorjaar in de rekken. Daarop hoor je ballads die ontroeren en onthaasten, prachtig gearrangeerde strijkers en blazers en gloedvolle vocalen.

KOM MET DE BUS UIT MIDDELBURG
Op avontuur! Voor dit concert wordt een bus ingezetvan Middelburg naar Eeklo en terug. Een retourticket kost €5. Wil je graag mee? Er zijn combitickets beschikbaar via de ticketlink.

BUSREIS
We verzamelen om 18.30 uur bij Hof van Tange. Let op: de bus rijdt om 18.45 uur weg ;-).

LANDROVERS?
Landrovers is het grensverleggend muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens.