263537

Crazy Little Things: Tribute to Queen

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven!

Maar de groep Crazy Little Things heeft zich helemaal vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie. En ze brengen het er fantastisch vanaf. Diehard Queenfans Marijn van den Branden en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om samen met vijf andere muzikanten het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Crazy Little Things is geboren, uiteraard vernoemd naar het nummer Crazy Little Thing Called Love.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Daarom heeft gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren als Queen-gitarist Brian May. Daarmee speelt hij Mays solos tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te recreëren zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman ingeschakeld. Zo worden het enorm diverse oeuvre en de zangkoortjes geweldig weggezet.

En ja, alle grote hits komen voorbij: Another One Bites The Dust, Radio Ga Ga, I Want To Break Free, en natuurlijk Bohemian Rhapsody.

VOORVERKOOP: € 15.00 NORMAAL, € 13.50 STUDENT (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: € 16.50 NORMAAL, € 15.00 STUDENT

(fotocredits: Jeroen Lips)

za 08
jun 2019
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30