Crazy Little Things: Tribute to Queen

Datum Za 08 juni 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Kaartverkoop
€15.00 Normaal
€13.50 Student
Avondkassa
€16.50 Normaal
€15.00 Student

Een band die het oeuvre van Queen onder handen neemt. Je moet het maar durven!

Maar de groep Crazy Little Things heeft zich helemaal vastgebeten in de songs van één van de grootste popbands uit de muziekhistorie. En ze brengen het er fantastisch vanaf. Diehard Queenfans Marijn van den Branden en Jean-Paul Heck besluiten in 2017 om samen met vijf andere muzikanten het ultieme eerbetoon aan hun helden op te zetten. Crazy Little Things is geboren, uiteraard vernoemd naar het nummer Crazy Little Thing Called Love.

Bij het spelen van de muziek van Queen gaat het om de details. Daarom heeft gitarist Jeroen Lips precies dezelfde versterkers en gitaren als Queen-gitarist Brian May. Daarmee speelt hij Mays solos tot in de perfectie na. Ook weet frontman Marijn Geluk de hoge noten van Freddie Mercury te pakken en dat met het nodige charisma. Om de bombastische sound van Queen te recreëren zijn ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman ingeschakeld. Zo worden het enorm diverse oeuvre en de zangkoortjes geweldig weggezet.

En ja, alle grote hits komen voorbij: Another One Bites The Dust, Radio Ga Ga, I Want To Break Free, en natuurlijk Bohemian Rhapsody.

--- Crazy Little Leuk Extraatje ---
De Spot en Cinema Middelburg staan zaterdag 8 juni allebei in het teken van Queen. Om 16.00 is er een Bohemian Rhapsody Singalong in Cinema Middelburg. Bij ons kun je dus ’s avonds terecht voor Crazy Little Things. Wil je er één groot prachtig Queenfeest van maken (natuurlijk wil je dat!) dan bezoek je allebei die toffe Queen events. Als je vervolgens allebei je tickets laat zien, krijg je zowel bij Cinema Middelburg als bij ons een gratis drankje. Proost op Queen!