275526

Buurman

In tijden waar Nederlandstalige muziek weer hoge ogen gooit, brengt ook Buurman een nieuwe plaat uit. De Limburgse band rond Geert Verdickt, een troubadour van uitzonderlijke soort, timmert aan de weg sinds 2008. Buurman bracht enkele heel knappe platen uit. Rocky komt altijd terug (2008), Mount Everest (2010), De kus in ruil voor een koninkrijk (2014). Ze werden allen op lovende recensies onthaald. Een lach en een traan, humor en pijn zijn verweven binnen de nieuwste plaat Dans en Dwaal. Buurman brengt als het ware filmische muziek, waarbij de teksten beelden oproepen die teruggrijpen naar de dagelijkse beslommeringen in het leven. Geert en zijn band vertelt dus een verhaal van en over u en ik. Is onze eigenlijk conclusie.
Dans en Dwaal is een heel bijzonder meesterwerk geworden, van een uitzonderlijk talentvolle troubadour die je meesleurt in 'zijn' verhaal. Vaak weemoedig, soms met een hoge dosis relativering. Maar steeds met die onderliggende boodschap. Wat er ook mis gaat in het leven, het komt allemaal goed als je maar volhoudt. Buurman doet het weer! Is dan ook onze ultieme eindconclusie.

TICKETS
VOORVERKOOP: € 15.00 / STUDENT € 13.50 (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: € 16.50 / STUDENT € 15.00

Dit concert stond oorspronkelijk gepland voor 17 november 2018. Had je daar al tickets voor gekocht, dan blijven deze gewoon geldig. Wil je de tickets liever inleveren, dan kan dat ook. Stuur dan een mailtje naar willemien@despotmiddelburg.nl.

vr 29
mrt 2019
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30