The Bruceband - Born in the USA 35th Anniversary

Datum Vr 31 mei 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Voorverkoop
€18.50 Normaal
€16.00 Student
Avondkassa
€20.00 Normaal
€18.50 Student

Eerbetoon aan een baas van een album

In 2019 is het 35 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn roemruchte 7e album uitbracht: Born in the USA. Het was het best verkopende album in de VS in 1985 en met 30 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd ook Springsteens succesvolste album ooit! Zeven singles van het album werden een top 10 hit. 

35 jaar later brengt The Bruceband, Europe's no.1 Springsteen Tributeband, dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse podia. Alle hits, van Born in the USA tot Im on Fire en van Glory Days tot Dancing in the Dark komen tijdens deze Boss-waardige show aan bod komen.

The Bruceband
The Bruceband is inmiddels een bekende naam in Tribute-land. De band ademt Springsteen. The Bruceband  bestaat al ruim 15 jaar en heeft door de jaren heen vele podia en festivals aangedaan in binnen- en buitenland en heeft een uitermate solide reputatie opgebouwd. Net als bij de Boss zijn monstershows van dik drie uur de norm.  Bij de laatste clubtour, waar The Bruceband  Darkness In The Edge Of Town integraal neerzette voor uitverkochte zalen, waren shows van liefst 3 uur en 40 minuten geen uitzondering. Met een repertoire van ca. 150 Springsteen-songs worden verzoekjes vrijwel altijd gehonoreerd en is geen enkele show hetzelfde. 
Door de enorme energie die de band keer op keer laat zien, is door de jaren heen een grote schare fans opgebouwd.

The Bruceband draait om de Boss van de Lage Landen, Robert Philippi. Bruce-fans zijn het over één ding eens: er is geen zanger denkbaar, die zowel qua stem als fysiek zon grote gelijkenis toont met Bruce Springsteen als Robert Philippi. Voeg daar zijn energieke podium-act aan toe en een inmiddels perfect ingespeelde band met topmuzikanten waar het plezier vanaf knalt en je hebt alle ingrediënten om dezelfde sfeer te ervaren als bij een Bruce-concert. The Bruceband is met recht as close as you can get to the original.

The Bruceband brengt vanaf voorjaar van 2019 live een integrale uitvoering van Born in the USA naar de clubs en theaters in Nederland en België met een prachtige podiumshow, aangevuld met een greep uit het repertoire van Springsteen.  Een feest van herkenning. Dat beloven weer mooie avonden te worden met een lach, een traan, een dans, een wave, en mooie luistermomenten.