225685

The Brew + The Hydden

Het Britrock-trio The Brew is weer op weg. Met hun nieuwe studioalbum 'Art of Persuasion', dat op 5 oktober 1818 op Napalm Records wordt uitgebracht, zullen de Britten in het najaar van 2018 opnieuw Europese podia onveilig maken. Het Britse 'brouwsel' viert elke show zo energiek dat je het gevoel hebt om terug gekatapulteerd te worden naar het begin van de rock van de jaren 70 in tijden van bands als The Who of Led Zeppelin. Als de onbetwiste koningen van de Rock 'n' Roll maakte nog steeds hun fans gek.

The Brew is een van de meest opwindende live-acts in de huidige muziekwereld. Aldus, Rocks Magazine. The Brew leeft niet in het verleden, maar belichaamt een hedendaagse, moderne band die trouw is aan hun roots maar ook aan modernere acts zoals The Black Keys, Rage Against The Machine, Kasabian of Royal Blood.

De support komt van The Hydden. Drums en gitaar ontmoeten elkaar hier halverwege. En zo precies dat er geen plaats is voor jingles. De derde man zit in het publiek. Er zijn pure deuntjes, blues ontmoet punk meets grunge meets hard rock. Het muzikale Two-Man-Army zet de toon met zijn on-the-spot songs: Muziek! En dit is het best te horen op het debuutalbum "Anthems For The Wild And Hungry". Bovendien is de band live een absolute topper, het duo flirt met het geluid dat ze elk een beetje voor beetje nieuw creƫren.

zo 21
okt 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30