Brederode, Scholten en Glerum

Datum Vr 01 oktober 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Ticketprijzen
€15.00 Normaal
€12.50 Student

ism MuziekPodium Zeeland

Met een combinatie van eigen werk en bestaande traditionals neemt het gloednieuwe trio Brederode, Scholten & Glerum je mee op een bijzondere reis. Een reis naar hun eigen wonderlijke, meanderende klankwereld vol verstilling, spanning en melodie. In samenwerking met Muziekpodium Zeeland.

Marzio Scholten (gitaar) en Ernst Glerum, winnaar van de Boy Edgarprijs, (contrabas) traden al enkele jaren samen op als duo. Toen in 2018 een theater in Amsterdam hen carte blanche gaf, besloten zij ECM-artiest Wolfert Brederode (piano) aan het duo toe te voegen. Het was de eerste keer ooit dat de drie eigenzinnige musici samen musiceerden en het werd een avond om nooit te vergeten. En die magie spat bij deze drie nog steeds van het podium af.

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.