Brederode, Scholten en Glerum

Datum Za 19 december 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Ticketprijzen
€15.00 Normaal
€12.50 Student

Wordt verplaatst

Het is niet anders, lieve mensen. Ook wij sluiten de poort. Zo jammer, maar het moet. Wederom gaan wij achter de schermen even puzzelen. Kaartkopers ontvangen van ons bericht. We zijn nu op zoek naar een vervangende datum. Vragen? Mail willemien@despotmiddelburg.nl

----

 

Met een combinatie van eigen werk en bestaande traditionals neemt het gloednieuwe trio Brederode, Scholten & Glerum je mee op een bijzondere reis. Een reis naar hun eigen wonderlijke, meanderende klankwereld vol verstilling, spanning en melodie. In samenwerking met Muziekpodium Zeeland.

Marzio Scholten (gitaar) en Ernst Glerum, winnaar van de Boy Edgarprijs, (contrabas) traden al enkele jaren samen op als duo. Toen in 2018 een theater in Amsterdam hen carte blanche gaf, besloten zij ECM-artiest Wolfert Brederode (piano) aan het duo toe te voegen. Het was de eerste keer ooit dat de drie eigenzinnige musici samen musiceerden en het werd een avond om nooit te vergeten. En die magie spat bij deze drie nog steeds van het podium af.