Boost!

Datum Vr 29 oktober 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€17.50 Normaal solo
€35.00 Normaal duo
€15.00 MPZ Donateur solo
€30.00 MPZ Donateur duo

i.s.m. MuziekPodium Zeeland

Boost! Is Here!!

De muzikanten Rob Mostert (Hammondorgel en keyboards), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) vormen een apart trio met de naam Boost!

Deze mannen mengen hun liefde voor rock, blues, 70’s filmscore en psychedelische muziek met een vleugje jazz. Zij hebben rotsvaste ideeën en een duidelijke mening over hun muziek waardoor het geheel opwindend en spectaculair is. Dit effect wordt bereikt, met moddervette Hammond sounds, virtuoze gitaar riffs en strakke beats, Boost! Schudt de toehoorde elke keer lekker wakker.

Mostert, Hol en Kooger besloten midden in de covid19 pandemie de handen ineen te slaan en wekelijks hun stilgevallen leven een nieuwe boost te geven door met elkaar te jammen, nieuwe stukken te schrijven en ook nog eens voor hen onbekende paden te betreden. Het resultaat is een nieuw power trio dat zich het beste laat omschrijven als: ‘A Loud & Nasty Rollercoaster Ride’.

---

Wat je moet weten...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden vanaf 25 september: als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kan je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen. De 1,5 m. kunnen we hierdoor los laten.