Blaudzun

Datum Za 24 april 2021
Deuren open / Start show
18:30 /
19:30
Tickets
Tickets (lees voordat je een kaartje koopt goed de voorwaarden!)
€20.00 Normaal
€40.00 Duo

Dit is een test event

TICKETSALE START DONDERDAG 8 APRIL OM 10 UUR.
Lees voordat je een ticket koopt de instructies en voorwaarden onderaan deze pagina. We zijn onderdeel van een landelijke test, dus we moeten ons aan deze voorwaarden houden.
---

Blaudzun met band. En nieuwe singel. New Hero. Een bijzonder testlocatieconcert in De Spot.

Songwriter en muzikant Blaudzun heeft het afgelopen decennium zijn stempel op de muziek gedrukt. Overtuigend en melancholisch.

Sinds de release van ‘Seadrift Soundmachine’ in 2010, hebben Blaudzun en zijn zeskoppige band grote indruk gemaakt met liveshows in clubs en festivals door heel Europa. De release van ‘Heavy Flowers’ (2012) behaalde de gouden status in Nederland en werd gevolgd door twee jaar van uitverkochte clubtours in zowel Nederland, België als Duitsland.

Blaudzun speelde op festivals in Europa en de VS, zoals; Sziget, CMJ, SXSW, Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Hij ontving vele awards. Mooier nog is dat we hem in deze bijzondere tijd weer mogen verwelkomen.

Er zijn 50 plaatsen voor dit concert. Max. één aankoop per persoon (dus 1 single of 1 duo ticket (2 personen).
---

Voordat je een ticket koopt...

Om toegang te krijgen tot het concert van Blaudzun is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen en een negatieve testuitslag kan laten zien aan de deur. De testen worden beschikbaar gesteld door de Rijksoverheid en zijn dus gratis voor bezoekers. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit concert. En: voor onze Zeeuwse bezoekers: Geersdijk is de dichtstbijzijnde, aangewezen testlocatie door de Rijksoverheid.  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de Corona Check-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs. Dit testbewijs laat je met je telefoon zien bij binnenkomst in De Spot.

Ook bezoekers met een negatieve test van een andere locatie of bezoekers die al gevaccineerd zijn moeten zich gedurende de pilotperiode alsnog laten testen voor toegang tot dit evenement.

De overige covid-19 richtlijnen blijven van kracht: alleen mensen uit hetzelfde huishouden mogen in duo’s zitten, alleen zitplaatsen, houdt 1,5 m. afstand en draag een mondkapje als je door het gebouw loopt. En het goeie nieuws: de bar is open! (PIN Only)